NaimeYilmaz YaseminAsel Lawyer20 Hilalsaer meyrakalpben merkursavascisi_06 -AlyaMom dayes mttbua yasacmalamalo benimbebegim nolmuskine Mom_babyy Gunes10-01 yagmuraltintas Zlhaanne 0000Bahar Gulsahhhgms Eylullmomms Duygarn Nanem123 Aynenkanka Bir_bebek_bir_anne Sesimgeliyomuuu Aksmom Durusmom23 democann (Cıkış yapmaması için beni hatırla kısmına tıklamalısınız) SelimZeynep Azra41 Bulut-ily Dgnbebek MasaLiyam tulaye annelikgunlerim 2_anne_ Evina Juniorozturk yasminyasoo Uyum Deletedmom_114 Ebrarinannesii bananeabiya Meryem00 mervee06 acemi92 Melekdah1989 Kota sorunu çözüldü şu an tekrar deneyebilirsiniz. 🌸 Dönüş yapabilir misiniz deneyince? Teşekkürler 💜
Turgutveannesi NaimeYilmaz ben Azerbaycandan kullaniyorum bu uygulamayi .. numarami nasil kaydedecegimi bilmiyorum.. acaba kaydetmezsem hesabim kapanirmi?
Yuzuklerin_efendisi0 NaimeYilmaz Merhaba admin, ben ve bi çok anne foto yüklemeyi kavrayamadık😌 videolu anlatım yapmanızda sakınca var mı?
NaimeYilmaz Yuzuklerin_efendisi0 https://mutluresim.com/ Buraya yükleyip linki yoruma yapıştırıyorsunuz sadece
democann NaimeYilmaz numaramı diğer kullanıcı adıma kayıt etmiştim kullanıcı adı değişince tekrar numara kaydı istiyor kaydetmeye çalışınca da bir hata oluştu diyor. Ayrıca sürekli kendi kendine çıkış yapıyor.
Bulut-ily NaimeYilmaz Bilgileri girip kod gönder dediğimde kod gelmiyor ve ekran ilerlemiyor çarpıya basıp kapatmak durumunda kalıyorum
NaimeYilmaz NaimeYilmaz Şu an kod sisteminde kota sorunu varmış. Kısa sürede düzelecekmiş, bilginize.