NaimeYilmaz YaseminAsel Lawyer20 Hilalsaer meyrakalpben merkursavascisi_06 -AlyaMom dayes mttbua yasacmalamalo benimbebegim nolmuskine Mom_babyy Gunes10-01 yagmuraltintas Zlhaanne 0000Bahar Gulsahhhgms Eylullmomms Duygarn Nanem123 Aynenkanka Bir_bebek_bir_anne Sesimgeliyomuuu Aksmom Durusmom23 democann (Cıkış yapmaması için beni hatırla kısmına tıklamalısınız) SelimZeynep Azra41 Bulut-ily Dgnbebek MasaLiyam tulaye annelikgunlerim 2_anne_ Evina Juniorozturk yasminyasoo Uyum Deletedmom_114 Ebrarinannesii bananeabiya Meryem00 mervee06 acemi92 Melekdah1989 Kota sorunu çözüldü şu an tekrar deneyebilirsiniz. 🌸 Dönüş yapabilir misiniz deneyince? Teşekkürler 💜
Ayferde NaimeYilmaz keşke profil kısmında olsa isteyen telefon numarasıyla onaylasa sürekli her girişte önüme çıkıyor
Gulsahhhgms NaimeYilmaz telefon numaramı girdikten sonra isim kısmına kullanıcı adımı yazıyorum olmuyor.
Eylullmomms NaimeYilmaz ben numaramı ve ismimi girdiğim zaman kabul etmiyor uygulamadaki ismimizimi yoksa kendi ismimizimi yazıyoruz