emasskaraman Kızım 9 ayını doldurdu ve hala diş çıkarmadı ağzı sürekli akıyor damakları çok kaşınıyor ama hala dişş yok sizin bebekleriniz kaçıncı ayda çıkardı kızlar
durupelin emasskaraman 7 aylıkken alt 2 diş çıkarttık biz sıkıntı yapmayın zamanı gelince gelir o inci dişler yeter ki az bi huysuzlukla atlatin
Umayumayumay emasskaraman kızım 8 aylık en ufak bir belirti bile yok dişe dair 😂 hiç kafaya takma doktor bize genetik anne ya da baba geç çıkarmıştır dedi. Sonra eşimin annesine sorduk kocamandı diş çıkardığında dedi tamam dedik 😂
emasskaraman durupelin İnşallah ya doktorumuz bir yaşına yakın çıkarır dedi ama bana çok geç gibi geldi yani arasında 20 gün olan bi arkadaşımın kızı ya 6 tane dişi varmış
Serrzeyy Ayni bizde 9 ayligiz daha dis yok butun belirtiler var ama gelmedi bir turluu bizden sonra doganlar 4 disli 😂
Edax emasskaraman tam 9 ay 24 gunluguz hic dis yok ama artik dis huzursuzlugu var kizariklik var damakta sisme var bekliyoruz 13. Ayında çıkaranlar bile var alıştım galiba henüz çıkmamasına her çocuk farklı diyorum.
Deletedmom212 emasskaraman 10 aylığız hala yok canım. Diş yerleri kabardı 11 gün oluyo doktor dişi geliyo dedi ama hala gelen giden yok 😅
Kuzumveben emasskaraman her bebek farklidir endise etmeyin yakinda cikariri ins benim bebegim 5,5 aylikken ilk disini cikardi
emasskaraman Kuzumveben Maşallah ya inşallah artık güldüğünde ağzında diş görmek istiyorum nasıl bir duygu çok merak ediyorum ☺️
Rzgr emasskaraman 8 ay 27 günlügüz 6. Dısimiz gorundü 7. Disimiz patlamak uzere. Bence gec cikartmasi daha iyi. 5. Ayin sonunda baslayan dis cikarma seruvenimiz hız kesmeden bol agrıli bol aglamali ve cokca huysuz devam ediyor. Keske biraz ara versede ikimizde rahatlasak biraz
tugceo92 emasskaraman tam 10 aylık oldu geçen perşembe. O gün damla damlaırken tesadüf farkettim alttan iki tane geliyor
Aselyigit emasskaraman bazı çocuklar geç çıkarıyor canım dert etme, benim kızım 11 buçuk aylıkken çıkarmıştı.
Rzgr emasskaraman gec cikan disler daha saglikli oluyormus. Ustte bir arkadasta yazmis tamamen genetik bir durum eşimde 5 aylikken cikartmis. Bide emerken o inci gibi disleriyle cok guzel ısırıyor. ☹☹