Dolores gibicibicis söylemelerini beklemeden alabileceğiniz en iyisini alın derim bir öğretmen olarak
gibicibicis Tatlican hamuru alıp boyaları almadım play doh istiyorlar diyin rahatlayayım 😅 kurşun kalem silgi fala gerekiyor mu ? Ben oynar göz ponpon elisi kağıdı a4 karton falan aldım
Nisann0601 gibicibicis ama bunlari adetli istiyorlar istersiniz bunlar icin bekleyin tekrar tekrar iki is olmasin
gibicibicis Dolores @Begonvil__ her markadan alabilecek bütçemiz var biz anne kız heycan yaptık hemen hazırlanmaya başladık 😄 en çok gördüğüm markalar faber, bic, play-doh, adel, pritt. Hangisini almam uygun olur ?
anorganikanneeee gibicibicis bizim okulda faber castell istemişlerdi geçen sene. Bu senede aynı markadan isterler
Begonvil__ gibicibicis okul öncesi öğretmeniyim hayır marka verilmiyor tabi çocuğun uzun süre kullanımı ve sağlığı açısından kaliteli almak önemli 🤗
Peliina gibicibicis Adel ya da Faber Castell tercih edebilirsiniz. Genelde Faber Castell istiyorlar zaten.
Brokolilim gibicibicis En iyi markayı alın çünkü markasızların rengi tam çıkmıyor buda sorun yaratıyor. Çoğunlukla okullar faber tercih ederler
Abdisumeyye gibicibicis bende bekleyeyim burda oğlum bu sene anasınıfına gidecek inşllah, bi sene krese gitti bir alınacak liste veriyorlardir demi anasınıfında da
Deletedmom_63 gibicibicis hayır liste veriliyor siz hangi marka alırsanız bide elişi mevzusu veliler çok abartarak alıyor lar 🤣
gibicibicis Deletedmom_63 boyalar hariç her şeyi aldım 😂 ama kızım daha önce kreşe gitmişti o zamanki liste aklımda ona göre aldım fazlalık olursa ilkokula kalır artık kağıt ürünleri zaten bir şey olmaz 😅
Deletedmom_63 gibicibicis aynen öyle 🌸staj yaptığım zaman etkinliklerde çok gitmiyor du çoğunlukla kalem boya pastel boya aşırı derecede kullanılıyor 🌸
gibicibicis Abdisumeyye bizde yaptırdık daha önce kreşe de gitti ama ben ilk defa gidecekmiş gibi heyecanliyim sanki okula ben basliycam 😂 sizde böyle misiniz 😊
gibicibicis Deletedmom_63 hocam peki keçeli ve kuruları kalem kutusuna koyalım mi ? lütfen koyalım biz barbieli aldıkta kullanmak istiyoruz evet buna bende dahilim 😂 En ufak şeyi sorup biktiran veli tipiyim dimi 😅 okulda öğretmeni bunaltmiyim diye burda soruyorum 😂
Abdisumeyye gibicibicis evet bnde de ayrı bir heyecan var 🥰☺️ heyacanla bekliyorum bi hafta erken başlıyor diye biliyorum 1ler ve anasinifini