myldz tomvejerry benim bebeğim 4 ay 14 günlük . gündüz üç kere uyuyor 40 dakka 1 saat arası 2 saatte bir genelde uyur akşamda 8 veya 9 da gece uykusuna geçiyor
Aatamom tomvejerry Uyku muyku kalmadi bizde😑 2 uyku nadiren 3 uyku oda max 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor gündüzleri🤦🏼♀ gece saat 4 e kadar 2 saatte bir 4 ten sonra saat bası uyanip 6 da uykuya son veriyor 🤦🏼♀
Melitoo tomvejerry bebeğim 3.5 aylık gündüz uykusuna çok takılmıyorum yorulduğunda uyuyor. Genelde sabah 1 uyku öğleden sonra 2 uyku oluyor. Akşam 9 gibi en geç gece uykusuna geçiyoruz. Düzen oluşturmaya çalışıyorum ben de yeni yeni başladım daha
Aybuke54 tomvejerry 9 da kalkıyor 11 de uyuyor 12 de kalkiyor 3 de uyuyup 5 de kalkar 7 de uyur 8 de kalkar 10 bucukda uyuyor gece 4 de kalkiyo
tomvejerry Sadece merak ettiğim bebeğim son bir aydır uykuya çok direniyor normalde üç uyku yapardık acaba ikiye mi düşürmek istiyor yaşayan var mı🤔
kizcegunes tomvejerry teması bıraktığı an uykusu da geçip bitiyor. Benim bacağımda, koynumda olursa 2-3 defa uyur. Tam düzene girer gibi olmuştu 3-3 buçuk aylıkken yarım saatte olsa tek uyurdu hepsi geçti gitti
Mervetnl 4 aylıkken 2 saatte 1 30-45 dk arası uyurdu. Ben hiç saatli uyutmuyorum akşam uykusu hariç. En geç 8:30-9:00 arası uyur gece. Yeni yeni gün içinde belli Olmaya başladı uyku saatleri onun ritmine göre hareket ediyorum
Queensmom Benim kızım 4bucuk aylık ve gündüz uykularının azaldığı gibi, çok düzenli olan gece uykusundan da 5te uyanıyor 🙄😄
Selviibaby Benim bebeğim 4 ay 6 günlük. Gündüz 3 uyku yapıyor bazen 2-3 saat aralıksız uyuduğu da oluyor yarım saatte hemen uyandığı da oluyor. Geve 9:30-10:30 arası uyur. Ataktan dolayı sanırım eskisinden daha sık uyanıyor geceleri
Hilaltavuz Selviibaby benim bebeğimi tarif etmişsiniz sanki :) 40ı çıktıktan sonra geceleri hiç uyanmamaya bile başlamıştı öyle güzel uyuyordu bu 4. Aya girince saat başı veya 2 saatde bir uyanmaya başladı geceleri acaba doymadığı için mi uyanıyor diye düşünüyordum bende kilosu baya az çünkü
tomvejerry Binnur_cam ay sizinkide daha kötüymüş benimki bazen 20 dk bazen 40 dk ama 41dk yi geçirmiyor gözler fal taşı gibi açılıyor saniyesinde 😒