rabisduru Kızlar merhaba 7 günlük bebeğimle dışarı çıkmak istiyorum çok kalabalık olmayan biyerlere gidip hava almak yarım saat bir saat siz yenidoğan bebeğinizle dışarı çıktınız mı ilk 40 gün için ne düşünüyorsunuz
balliikedii rabisduru canım ben 10. Günden sonra hep dışarı çıktım 25 günlülerken memlekete gittim geldim yani korkma sakın dışarı çıkman sana ve bebeğine daha iyi gelecek emin ol 🫶🏻
12457 rabisduru valla ben çıktım annemlere gittim kaldım ablamlara gittim kaldım hiç takılmayın bence çıkın
ArvenMom rabisduru 10 gün çıkarmaya başladım prematüre kızımı şuan 4 aylık olmamıza çok az kaldı hiç evde durmayız hergüj dışarıdayız ve dışarısını o kadar seviyor ki arabayı aynı şekilde bebek arabasını iyi ki alıştırmışım dedim ki prematüreler normal bebeklerden daha hassas olsa da ben çıkardım
ArvenMom rabisduru ee çık kimene bana kızıyorlardı lohusa çıkar mı bebeği çıkarma küçük niye çıkarmıyım şuan o kadar rahatım ki gece 3 4 de kadar dışarıda dursam uyuyor sesi çıkmıyo maşallahı var iyi ki diyorum 🧿🪬
1gunes rabisduru cik kuzu sana da bebeğine de çok iyi gelecektir bende bebeğim 15 günlükken izmir balıkesir arası hep gezdim
rabisduru 1gunes maşallah maşallah çıkayim bakayim bi hazırlanıp çok iyi gelecek bende biliyorum da fikir almak güzel
rabisduru ArvenMom maşallah onu yerim benn ☺️ bizde yoğun bakım sürecinden geçtik Allahım evlatlarımızı nazardan kötülüklerden korusun
ArvenMom rabisduru geçmiş olsun benim kızım küveze girmedi şükür ama çıkın size de bebişede iyi gelir
sadekahve_bitter rabisduru kış bebesiydi 20 günden sonra çıktık hep çok kalabalık yerleri tercih etmeyin gündüz çıkın güneşte alır bebiş
rabisduru sadekahve_bitter birazdan duş alıp çıkasım vardı yaa sabahta çıkmak isterim akşam olmaz mı yaaa ☺️ çok sıkıldım
defnevedoruk rabisduru kızım küveze girdiği için 10. günden sonra çıkarmaya başladım, girmese daha erken çıkarırdım valla
rabisduru defnevedoruk çok geçmiş olsun ben Antalyadayım havada güzel nem yok şuan akşamlarıda çıkılır mı kiii
sadekahve_bitter rabisduru olur niye olmasın bir iki tur atın gelin duşu gelince alırsınız bebişte alır uyursunuz 🌸
tuanamoms_07 rabisduru havalar çok sıcak güneşe direk çıkarmadığımız ve uygun kıyafet giydirdiğimizde hiç bişey olmaz biz 3 günlükten beri dışardayız bebeklere çok iyi geliyor 🥰🌸
rabisduru tuanamoms_07 sabah şöyle gün doğumu çıkmayı düşünüyorum antalydada sabah güneşi de kötü oluyor yahu