Summerwine95 Ceren94- ben şu an online çalışıyorum aynı kişiyle evlendigim zamanda çalışmıştım çok memnunum☺️
Dertliana Ceren94- Ben 2 yaşa doğru başladım, oğlum erken emmeyi bıraktı yine ama ben kendimi artık hazır hissettiğimde başlamak istedim
Query Nurcan_8034 dytelifkeskin instagram adı diyetisyen Elif keskin de hesabında yazıyor 450 takipçili olan
1Kalpte_2Prens Ceren94- Melisa karataş şuan ikinci kez başladım tekrardan 4 ay oldu ve 15 kg verdim 8 kg kaldı fazlam tavsiye ederim çok iyi alanında ve kişilik olarak da çok seviyorum kendisini diyetisyenden öte bir arkadaş gibi💜
1Kalpte_2Prens Ceren94- evet diyete başlayalı 4 ay oldu oğlum şuan 18 aylık ilk başladığımda hamile değildim hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım bu ikinci baslayisim😊
isiknur Seren gülseven i kesinlikle tavsiye ederim her güne ayrı liste kilo verme ve incelme müthiş 🥰
Serpiltoprak21 Ceren94- sekizinci günüm online diyette dört kilom gitti bile çok hevesliyim inşallah bir ay böyle verirsem istediğim kiloya ulaşırım
orkideSeverim Serpiltoprak21 bunla ilgili bir yorumda gördüm vazgeçmek istediğinde iptal edemiyormuşsun birisi yazmış şikayet varda gördüm diye öyle birşey varmış bu arada ne kadar kilo verdiniz bende düşünüyorum görüşmeyi
esraelaars Serpiltoprak21 memnun kaldınızmı uygulanabilir diyetmi verdikleri ayda kaç kg verdiniz acaba
Serpiltoprak21 Alparslannesi 4ay onceki durumum buymus bir ay once diyeti biraktim guncel kilom 67 ideal kilom 64