Namkol Kizim16 Sıkı bir ders çalışma programı yapmalısın Herşeyini programlamali ve konuları ayırmalısın. Çıkmış soruları çıkarıp kendi eksik konularını bulup onlara daha çok çalışmalısın. Zor değil tempolu olur biraz
Gulo0401 Kizim16 nereyi istiyorsunuz bilmiyorum ama ben çok fazla çalışmadım hamileydim 72 aldım adalet bakanlığı zabıt katibi alımı açmıştı zaten minimum 70 ile kapatıyor hep mülakata kaldım sonrada f veya q tercihine bağlı sınava giriyorsun minumum 90 istiyorlar daha sonraysa sözlü mülakat ben hepsini yaptım şu an kesin sonuçları bekliyorum ama kpss 85 için uğraşmaktan daha kolay geldi benim için
Kizim16 Gulo0401 bende dusunuyorum bir yandan katipligi. 90 yazmak yeterli oluyor evet yapılabilir aslında. Tabi mulakat vs de oluyor 72 az degil mi canm mesela puan olarak 78 alan kisi 72 alana gore daha oncelik kazaniyor diye biliyorum
Kizim16 Gulo0401 ustelik bu soylediklerinin hepsini bir yıla mi sığdırdınz. Hep mulakata kaldim dediginiz icin soruyorum
Gulo0401 Kizim16 mülakata alımın 5 katını cağırdıkları için inceleyin adliyeleri hep 70 ile kapattı eşimde adliyede ordan biliyorum ben İstanbul bakırköye başvurdum
Bebegim_28 Kizim16 abim pek çalışmadan girdi sınava 65 almış bugün açıklandı sonuçlar, biraz yüklense sıkı ders çalışsa 75 civarı aldırmışım demekki dedi, 85 puan azımsanacak bir puan değil ama ciddi bir çalışma ile neden olmasın belki 85 olmaz 78 80 olur 🤷♀️
MerveEcee Kizim16 ben doping aldım bakalım nasıl calisicam bilmiyorum kızım 1 yasinda daha baslamadim
Komut2- MerveEcee doping çoğu dershanelere bedel bence öok iyi bir uygulama inşallah vakit bulabilirsin güzel anne🫶🏻
GokSuM Kizim16 bu seneki sorularda biraz zordu bence. Ama her sene zor olmuyor bu seneki sınavı baz alarak 85 alacak gibi çalışırsanız bence olur
Summerwine95 Kizim16 size şöyle söyleyeyim ben bu sene girdim benim öğretmenlik ben gygk çalışmadım hiç 70 aldım.Matematikte yaptıysam 1 tane yaomisimdir.Guzel çalıştığınızda 85 alırsınız ilk sınavı büyütmeyin gozunuzde
Elif_yaren Gulo0401 yaa benimde puanım 74tü ama etrafımdaki insanlar zabıt katipliğini o kadar kötülediler ki hevesim gitti.
Summerwine95 Kizim16 bu arada ilk sınavı yapamayanlar in çoğu zamanı yetistiremeyenlerde oluyor Türkçede çok oyalaniyor.Eger bol kitap okuyorsaniz onda da sıkıntı yaşamazsınız ben çok hızlı okuyorum sınavdan da önce çıktım hep biraz matematiğim olsa 85 falan alırdım.
Gulo0401 Elif_yaren evet çok vovv bir meslek değil ama en azından garanti bir iş devlet memurunun başka zaman yine hazırlanır kendi işimi yaparım diye düşünüyorum
Arzuy Kizim16 35inde atananları bile tanıyorum. Bir kurumla ilerleyin hocam çok faydası olur. Kendi başınıza ilk kez hazırlanacaksanız yol haritası çizerken zorlanabilirsiniz