Oglumm_ Kucukkiz oğlum 1 buçuk yaşında ama 3 aylık kilosunu hatırlıyorum 5900 Dü, sizin nedir kilosu, birde doğum kilosu da çok önemli ona göre kilo alımına bakın
sadekahve_bitter Kucukkiz lütfen her bebek farklıdır bir bebek 4 kilo doğar bir bebek 3 kilo diğeri 2,5 kilo hepsinin kilo alımı farkıdır kıyaslama yapmayın
liyamira Kucukkiz saglıklıysa kilosu yeterliyse kıyaslamaya girmeyin lütfen. Kilo iyi birşey degil önemli olan sağlıklı olması.
tazeannis_ Haftaya 3 aylık olucak. Geçen hafta sağlık ocağındaki hemşire mama vermeye devam et dedi 6kiloydu
Kucukkiz tazeannis_ keske biberon alsa da ben de verebilsem. Cok zorlaniyorum kilo aldirmak konusunda
Kucukkiz tazeannis_ masallah kilosu gayet guzelmis. Benim bebegim 5.300 ama doktor ısrarla mama verme diyor. Ama ben emzirme destek sistemi ile vermeye calisiyorum.
Kucukkiz Oglumm_ 3920 kg dogdu. Suan 5.300. dogum kilosuna gore az ilerliyor ama saglikli bir bebek. Yine fe anneolarak kilo almasi icin elimden geleni yapiyorum. Biberon da kabul etmiyor. Emzirme sondası ile memeden mama veriyorum.
Anayimbenana-02 sadekahve_bitter sizde doğru söylüyosunuz asırı katılıyorum size ama eminim o da benm gb cevreden dolayı bebeğinin kilosuyla ile ilgili eleştri alıyodr o yuzden bu soruları pek de kınamıyorum bn🫤
Kucukkiz liyamira kilosu yeterli degil ve bu beni üzüyor. Nasil kilo aldirabilirim diye kara kara dusunuyorum
Kucukkiz Anayimbenana-02 Tesekkur ederim gercekten bu super anlayisli bir cevap. Evet kilosu dusuk diye kafama takiyorum. Biberonla beslememi kabul etmiyor bebegim. Sütüm de kilo aldirmiuor nasil oluyor bilemiyorum. Saglikli olmasi cok daha degerli tabiki, kilo da alsa azicik icim rahat edecek.
Oglumm_ Kucukkiz olsun annesi sağlıklı olsun da, ek gıdadan sonra alacaktır belki de, siz yinede bol bol emzirmeye çalışın, alır inşallah, bizim de doğum kilomuz 3190 Dı sonra şiş indi 3000 kaldı 3 aylıkken de 5900 dü
sadekahve_bitter Kucukkiz bu şekilde iyi olmazsınız takipli çocuk doktoru edinin birlikte yol alın öneri istersiniz ayrı
Anayimbenana-02 Kucukkiz evet vallahi sizi cok iyi anlıyorum ama sağlık ocağı veya doktorunuz kilosu normal demiyor mu ? Birde sütünüzü kaliteli olarak artıracak çaylar var onları denediniz mi ? 🙂
Kucukkiz Oglumm_ emziriyorum ama bu bol bol emzir durumu da süt arttirmiyor mu ne? Butun gun emiyor, uyurken bile… Cok yoruldum sanirim ben. Bebegime iyi geldigimi gormek ve rahatlamak istiyorum 😔
Oglumm_ Kucukkiz o alacağı besini alıyordur annesi hiç strese sokma bile kendini, asla yetemiyorum diye düşünme🌸