eylulcakir Rdk benim kuzenim de öyleydi gerçekten iri bir çocuktu ben yavru gibi kalırdım yanında yengem ha bire anneme bakamadın bu kıza diyordu şimdi ben 1.74 boyundayım kuzenim erkek 1.76 boyunda kaldı uzun değil ben de çok şaşırıyorum çocukluk fotolarımıza bakıyorum uzun iri olan çocuk şimdi hiç öyle değil. Çocukluk haliyle yetişkin hali bazen de benzemeyebiliyor
Rdk eylulcakir yani evet büyüyünce bilemem irimi olur yoksa minyonmu ama doktorların bize söylediği buydu büyünce iri yapılı bi insan olur sağlık yönünde bi sıkıntı görüntü bazındada bi sorun olmadığını söyledikleri için onların dediğini söyledim sevgiler ❤️
Birannebirfurki Profanne motilium diye bi ilaca başlattı 15 20 gün kullan geçmezse başka bölüme yönlendiricez dedi
Esoskirec 2Melek--annesi benim de 14 aylık 8 bucuk kilo. 10 aylıkken 9 kgyu geçmişti gitgide veriyor kan değerleri de normal. Bizimki bir deri bir kemik görünüyor kaburgaları falan hep ortada. Millete laf anlatmaktan bıktım
Demetbulut Profanne aslında çok öyle yiyor diyemem .bu sıcaklarda saldım biraz canı isterse yiyor istemezse yemiyor .. meyveyi güzel yiyor .yoğurt çok seviyor sevmediği şeyleri yoğurtla karıştırıp veriyorum yiyor .. havalar az serinlesin başlarım yine 3 öğüne şimdi iki ogunle gün geçiriyor. minyonda değil boyu ortalamanın üstünde
Dorukcugummm Mecannn peki hiç degerlerine baktırdınız mı?Biz 2 hafta önce bütün degerlerine baktırdık,hepsi normal.Doktor da evet düşük kilosu ama degerleri normal,yapısı demek ki böyle hic bir vitamin ya da takviye vermicem dedi🤷♀️