Acemianneszn 1 yaşında oğluma ne yapsam balık yediremiyorum. Balık yağı veriyor musunuz veriyorsanız ne zamandan itibaren veriliyor ve herhangi bir zararı var midir?
livanurvealpinannesi61 Acemianneszn balık yemiyorsa balık yağı kullanılmalı. Möllers omega 3 kullandım ben
Duygusaljelibon_ Acemianneszn balık köftesi yapabilirsiniz asla anlamaz balık olduğunu ve çok lezzetli oluyor
livanurvealpinannesi61 _The_ANA_ bana çocuk doktoru balık yemiyorsa balık yağı tüketmeli demişti tahlil yapmadı bize
_The_ANA_ livanurvealpinannesi61 Tahlil yapmadan ne bana verdi ne de akrabamızın bebeğine. İkimizde farklı doktorlara gittik İkimizin bebeğine de tahlil yapıldı. Ölçü miktar kiloya göre veriliyor Balık yağı etkili bir ürün bu sebeple doktora gitmeden kullanıp kullanamayacağını ya da miktarını ayarlayamaz
Acemianneszn Duygusaljelibon_ nasil yapiyorsunuz tarifi verir misiniz bir de oyle deneyeuim ama hic sanmıyorum yesin
Aysegul93 _The_ANA_ yoo valla ben hemşireyim tahlille verilmiyor. Kendi doktorumzda çalıştgm doktorlarda tahlille vermiyor. Miktarı danışılabilir bir tek.Möllers önerdi direk. 19 aylık.
Duygusaljelibon_ Acemianneszn siz bile bayılarak yersiniz eşim yapıyor ona sorup size özelden yazayım olur mu ?
Acemianneszn Aysegul93 dozu ayarladigimiz takdirde herhangi bir zararı var mi bildiginiz yani kas yapayim derken goz cikarmak istemiyorum baska bir tahribat vermez değil mi?
Aysegul93 Acemianneszn hayır hayır sıkıntı olmaz balık yemiyorsa mecbur veriliyor. İçim rahat olsn istiyorsanız doktora danışın tabiki.
Aysegul93 _The_ANA_ bende kendi doktorlarıma güvenirim herkes bildiğini yapsın 😀 ama tahlilsiz başlanmaz diye kesin konuşarak yanlış yönlendirmeyn
livanurvealpinannesi61 _The_ANA_ uzmanlar hafta da 3 gün balık tüketmiyorsa mutlaka balık yağı kullanılmalı diyor omega 3 ü başka nerden alacaklar ki bende sizden duyuyorum tahlil verilir benim 2 çocuğum var tahlil yapmadı doktor balık yemiyorsa kullanman gerek günde 1 çay kaşığı demişti.
_The_ANA_ Aysegul93 Ben yanlış yönlendirmedim. Doktorunuzla görüşün demenin nesi yanlış yahu Eleştirmek için eleştirmeyin
_The_ANA_ livanurvealpinannesi61 Siz öyle yapın o zaman. Herkes kendi tecrübesine göre yorum yapıyor. Benim doktorum bu şekilde ilerliyor. Ben de kendi yorumumu yapıyorum