Deletedmom772 kizlarrrrr kizlarrr zayiflamak istoylrum bi turlu olmuyo ama.25 kilo alarak doģuma girdim bebeyim 3ay 3 gunluk emzirmiyorum ama doğuma girdikde 85 kiloydim şu an 74😔3 ayda sadece 11 kilo gitdi😣daha verilicek 13 kilom var ama nasil vercem yaaa.kendimi tutamitorum bi turlu allah askina bi yolunu deyin bana nolur.napim ben.zayiflamak istoyorum ben.aksam 5ten sonra hic birsey yemesem bi faydasi olurmu acaba?yoksa zayiflama çayimi içsem?diyetsiynene gitmek imkanim yok.napsam sizce basenler kalmiş.hele bi gobeye de gelde bak🤕
DuyguSentrk Deletedmom772 bende aynı kilodayım 80le doğum yaptım vere vere 6 kilo verdim sadece şuan hiç bir kıyafetim olmuyo kendim denedim diyeti yapıştı sanki gitmiyo o yüzden karar verdim diyetisyene gidicem acil 14 kilo vermem lazım
sevvalyilmaz Deletedmom772 Ben 95 kilo ile doğuma gittim suan bebeğim 5 aylık 74 kiloyum emzirdigim için çay vs. Hiç içmedim diyette yapmadım tatlıyı yaklaşık 2 ay hiç tüketmedim ağzıma sürmedim öylelikle verdim kilomu
Dogakus Deletedmom772 canım kafana takma daha bebeğin çok küçük bol bol emzir su iç hamur işini azalt bak nasıl veriyosum hiçbi şeye gerek kalmadan
Muhammetgulsum Bizde 3 aylık olduk ama bende gram oynamıyor kıyafetlerimin içine giremiyorum aynaya bakmak istemiyorum
nilaylaylay Ekmeği karbonhidratı kes canım başka yolu yok. Bol yeşillik su ve uyku bunlar süt yapıyor gerisi sana kilo. Ben de 20 kilo ile girdim doğuma şu an bebeğim 15 günlük ve 9 kilom gitti. Ekmek yemiyorum. Bol su içiyorum. Zaten bebekle sürekli hareket halindeydim
Mina181019 Benim bebeğim de 1 ay 4 günlük doğumda 12 kilo aldım şu an 10 kilo verdim bol bol emziriyorum 3.5 litre su içiyorum bol su içersen kısa sürede yersin canım abur cubur yeme ama :)
ElZu24 wafflee_42 Baküde satılan bi diyet sprey var onun adresini söylicektim☺️zaten türkiyede yok onun için burda yazmadım)
Kdkdkdmd Ben dıyetısyene gıdıyorm canım maalesef ac kalarak sadece kasların erır dıyetsyende hıc ac braktırmıyo ve kılo verıyorm ama daha cok fazlam var bnm
Elifylnz Kdkdkdmd merhaba diyetisyenle ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? Ben de gidiyorumda kilo vermem biraz yavaş gibi hissediyorum.
egeboy Bizde 2 ayligiz. 84 ile hamile kaldım 94 ile doğuma girdim. Şuan 85 kiloyum surekli abur cubur yiyorum, bol bol emziriyorum ve en az 2 lt su iciyorum. Istedigim hic biseyi giyemiyorum, kendime hic biseyi yakıstırmıyorum. Nasil gidicek bu kilolar😐
Altugba egeboy abur cubur yemeyi bırakıp 1 aylık squat programını kendinize hedef olarak koyun hergun arttırarak squat yapın mekik çekin bol bol su için gider merak etmeyin :)
Gamzeaslann egeboy benim bebeğim de 4 aylık erken doğum oldu 55 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim şimdi 65 kiloyum bi türlü benimde gitmiyor ekmek vs. Şeylerde yemiyorum ama veremiyorum 😩😩 sanırım regl olmadığımdan hala 🤭
ElZu24 Deletedmom772 yox mən insta istifadə etmirəm..burda özəl mesajlaşma var yazacam səhər mən sənə))