Derya2118 mükemmel anne olmaya çalıştıkça kendime de çocuklarımada zarar verdiğimi gördükten sonra vazgeçtim akışına bıraktım. Çocuğun karakterini değiştiremezsin çocuğu isteidign gibi yuzdeyuz istedigin gibi yönlendirip egitemezsin onunda duygulari var dürtüleri var. Ben yemeğini yediririm oyunlar oynarım oynaması için fırsat sunarım severim öperim uyuturum ilgilenirim sonrası Allah’a kalmış. Eskiden her hareketlerine çok sinirlenir tepkiler veriridim iki çocuk annesiyim neden saatinde yemek yemiyor neden saatinde uyumuyor neden banyo yapmak istemiyor dıe içim içimi yerdi neden halılara ayakkabıyla basıyor falan filan dıe çok gerilirdim ama artik herşeyi saldim bagirmamaya çalışıyorum çocuk zaten büyüdüğünde ve ben anlattıkca anlayacak. Zaten 6,7 yaşlarında sorumluluk sahibi olmaya okula gitmeye ödevleridir dersleridir gibi bir düzene şimdi neden herşeyi zorla düzene sokmaya calisayimki dıe dusunuyorm. Belki de kendimi rahatlatma yöntemim budur çünkü asla sakin bir anne olamadim bu şekilde. İicimi doktum galiba 😃