Susu18 annemden çok kayınvalidem seviyor kızımı ilgileniyor anlaşmaya çalışıyor iltifatlar ediyor kızdır ama eşimin ismini söylüyor Ümit’im diyor ümiiit diyor “canımın canısı, yavrumun yavrusu, ben senin babana kurban olurum ben senin Toto’nu yerim” diyor genellikle. Annen sana yolu göstersin çık gel bana diyor kaçırayım seni diyor, dükkana iş yerine gidiyor annesi eşimle beni kovuyor torunuyla vakit geçirmek için tabi bebeğim sadece anne sütü aldığı için mecbur kovsada bi kaç metre gidebiliyoruz, evlerine gittiğim de sadece emzirmek için kucağıma alıyorum, büyüyünce sen gelip dedenle aramızda yatacaksın diyor. Hiçbişey demiyorum çünkü sevilmesi çok hoşuma gidiyor eşimle çok seviniyoruz birde eşimler Diyarbakırlı zaza’lar ve hepsi teyze çocukları dayı çocukları ile evlenmişler ve çocukları birbirlerine benziyor ben Orduluyum yabancıyım kızım da bana çekmiş hiçkimseye benzemiyor mavi gözlü kumral saçlı yuvarlak yüzlü minnak burnu var eşimi sever gibi seviyor anan çocuğum bana benziyor bu da değişik💁🏻♀️Bende 5 ay öncesine kadar dediğin gibi onlarla kalıyordum dublexdi ve eltim de ben evlenince ordan çıktı sadece alt kata taşındı bende kayınvalidemle oturdum ben üst kat o alt kat eltimden çocukları ile bıkmıştım artık hergün sabah akşam yemekmkahvaltı evdelerdi sırf o yüzden eşimle tartıştım 7 buçuk aylıkken hamileyken evimi ayırdım ama bebeğimi tek başıma büyütüyorum zorlukları görüyorum keşke sinirlenip eltim yüzünden çıkmasaydım bi kurulu düzenim vardı aynı evdi ama iki katlıydı 2+1 şeklindeydi eşylarımda vardı salon takımı banyo oturma odası yatak odası antre mutfak vs vs ..Demem o ki bırak sevsin bizde aynı duruma gelicez torunlarımızı sevicez sevgiden zarar gelmez, sabır çek😊❤️