Deletedmon_65 Barbieee çok iyi gerekli belge vs istiyorlar mı? Kurs gördünüz mü? Siz numaranızdan mı arıyorsunuz size özel no veriliyor mu?
sirinpatates Barbieee getir uygulamasıyla siyaset sorusunun ne ilgisi var ki? Kaç saat çalışıyorsun şartları ne ücret ne kadar
Myword sirinpatates getir firmasında çalışıyorum dememiş zaten. Getir uygulamasında iş ilanları var o ilanlardan anket firmasında iş bulmuş getir uygulaması aracılığı ile.
arasinannesiii75 Her hangi bir kurs falan veya öğrenme süreci gördünüz mh bide bilgisayar olması şart mı
Feyzaaaaa PC uzerınden mı calısıyorsun sabah akşam arası cok uuzun cocupunuzla nasıl ilgilenıyorsunuz
Barbieee Feyzaaaaa ilgilenmeye çalışıyorum ara ara oyalanacak oyunlar kuruyorum arada ta açıyorum çok sıkışırsam
pineapple97 Sürekli pc başında olmanız gerekiyor mu? Telefon görüşmesi mi yapıyorsunuz yazışma tarzı mı?
Barbieee pineapple97 telefonla görüşmesi ve anketleri doldurma sorular cevaplandıkça işaret yapılır ankete
Barbieee Taze1mom bilgisayar sisteminden arama yapılıyor çalıştığım firmanın ofis numarasıyla aranıyor
bloggeranne Barbieee kuzum getir hesabı eşimin üstüne numarası değişmiyor kendi adıma da açılmıyor ordan başvuru yapsam eşimi mi ararlar
busragil Barbieee ben de yazılımciyim, 4 senedir evden çalışıyorum. Dogum iznim bitecek az kaldi, bence disardan gorundugu gibi cok da hoş olmayacak😁 Keske sabah kalksam da insan gibi işe gitsem dedigim gunler cok olur gibi geliyor 😁