Leyligul41 elinizden geleni ardiniza koymayin keske dava acilsa keske. Evet cimere sikayet ettim elimden gelen her yere de sikayet edeceğim. Siz benim para icin yapmadigimi gayet iyi biliyorsunuz eşimi arayip size soyle indirim yapalim diye tekliflerde bulundunuz hastaneden ciktiktan sonra. Siz o gecenin sahidi olsaydinz bu kadr vicdan yoksunu olmazdiniz o doktor iki kisinin olumune sebep oluyordu. Sizin ebeyle baglantida olan hemsire gelip odaya doktor 8 cm aciklik olunca ben gelirim demis dedi. Bayilmadi kendinden gecti diyorsunuz ben anestezi uygulandiginda nst odasindaydim gozumu actigimda dogumhanedeydim bu nasil bi kendinden gecme. Ayrica para doguma yatistan once ödeniyor bunu salak birine soyleseniz size guler bu kadar cahilce konusmayin. Siz tam 5 gun faturamizi vermediniz hastaneye onun icin geldi esim sonuc olarak sendikadan dahil olan gorevliler bile konuyu biliyor bize sahitlik edecekler. Bebegin yogun bakima girme sebebi nasil ben olabilirim kendi cocugumdqn bahsediyoruz. Doktor beni gorerek kabul etti muayenemi yapti aksama dogum yapar dedi siz burda yazdiginz herseyi tam tersi sekilde yazmissinz. Ayrica siz allahin gördüğünü unutuyorsunz allah gec odetir qma illa ödetir. Bana dogumdan sonra iki nöbetçi hemsire birakip soru sorduruyorlardi dudaklarimin morarmasini kontrol ettiriyorlardi ve bunu isaretlerle yapiyordunuz allah yaniniza birakmasin. O doktor benim yasadigimin aynisini yasasin. Beni baygin halde dogurtmaya calisip durterek uyandiriyordu ya dustugum duruma dussun