ONAEA Kızlar cuma ezanı ve sela arasında bebeği sallayınca yürür diye bi halk efsanesi var bende hurafe olduğunu düşünüyodum ama deneyim dedim ve oldu artık yürüyo 😂 6 aylık hamile hamile artık peşinden koşturuyorum bende 🤣😍🫶🏻
Deletedmom_62 ONAEA bence kesin hurafe denk gelmiştir 😄 hayırlı olsun hadi bakalım pıtı pıtı yürüsün 🥰
bencorapkadiniyim Kız nasil oluyor karşi komşunun çevriyenin çocugu yürüyemiyor diye tutturdu 15 aylık
Bebegimveben_ bencorapkadiniyim kucağınıza alın ayakları yere yakın şekilde 3 kere sallayın sallarken salladım selaya yürüsün önümüzdeki cuma ya diyorsunuz bende yaptım oldu😂
ONAEA bencorapkadiniyim ay aslında bizim ki çok hevesliydi yürümek için belki o bahane oldu 😂 netten bi bakın valla inanın hatırlamıyorum cuma günü ezan ve sela arasında yapılıyo 😍
Srpslk Bende hiç inanmazdım kostegini kesmek diye birşey varmış iki bacağının arasına ip kurdele birşey bağlanıyor dua okunup kesiliyor benimkide ondan sonra yürümüştu 21 aylikken :)
Fatmannny ONAEA benim bebe de yavaş yavaş yürümeye başladı ama tam anlamıyla değil meymiş o anlatın da yapalım belki tam yürür artık 😂
Biz3kisiyiz_ ONAEA denedim olmadı ben 10 buçuk aylıkken basladim yapmaya 3 hafta boyunca devam ettim ama yok 😂 sonra bıraktım yapmayı 13 ay llik olmadan kendi yürüdü 😂
ONAEA Biz3kisiyiz_ aslında ben tatile gitmeden önce kızım o zaman da çok istekliydi ama benim mide bulantılarımdan pek bu konunun üzerinde durmamıştım tatilde de sürekli kucakta olunca eve geldiktwn sonra biraz duraksadı kucak istedi sürekli daha sonra elinden tutup sürekli adım atmasını sağladım sonra bi deneyim dedim sallama işini hatta ikimiz de baya eğlendik denerken sonra bi iki gün geçti baktım masadan dolaba dolaptan masaya adımlarını fazlalaştırmaya çalıştı çok mutluyum 😂😍