Abc-happy_mom Defne_alya2 yok annem hele bu sıcaklrda mümkün değil toplamadan duramam. Zaten bana yapışık bir koalam var💙 ankaranın en sıcak yazına doğurdum😎 hayatta saçlarım açık gezemiyorum
Selimikomom Defne_alya2 hamileyken evet ama mal saçlarım emzirirken çok fazla dökülmeye başladı çocuğun ağzından aldım kaç defa o yüzden hep toplu😒
Mira__ Klimalı yerdeysem toplamam salıktır ama sıcağa çıkacaksam toplarım her zaman ki gibi ev topuzundan ayrı sanki saç başa biriyle girmişim gibi o derece toplayamıyorum 😂😂
Anr5155 Defne_alya2 ben de aynı senin gibiyim benim için sorun değil de eşim arada bir saçlarını açsan değişiklik yapsan falan diyor ama iki dk anca durabiliyorum sıcak basıyor nefesim kesiliyor tekrar bağlıyorum.
Duygusaljelibon_ Defne_alya2 benim saçlarım baya uzun hafif kıvırcık hiç toplamadım toplayınca rahatsız oluyorum diyebilirim 😬
Zeliff Defne_alya2 bende tesettürlüyüm ama evin içinde kışın hep açık durur. Yazın ensemi rahatsız ettiği için topluyorum yoksa yine toplamam. Düz fön çekiyorum kullanımı rahat oluyor.
Mira__ Defne_alya2 hahaha dalga geçme kız salık saç işte biz öyle diyoruz 😂😂 klima lazım artık enseme klima taktıracağım çok sıcak
tuanamoms_07 Defne_alya2 ben çok güzel açık bırakırım da benim kızım yapışıyor ellerinde kalıyor saçlarım e canımda yanıyor mecbur topluyoruz 😂
Duygusaljelibon_ Defne_alya2 ben kendimi bildim bileli hep açıktı o kadar düzleştiriyorum terleyince bozuluyor tabi ama gene de o saç açıktır alışkanlık sanırım 🤭
kumraldenizkizi Tesettürlü değilim ama topuz benim göbek adım her daim topuz ve özenilmiş değil dışarda da içeride de. Yaşasın topuz !
Deletedmom_62 Defne_alya2 ben asla açık bırakamam hele ki bu sıcaklarda. Bazen saçımı açıyorum bandana falan takıyorum evde öyle gezeyim diyorum ama 5 dakika geçmeden terliyorum gece bile terliyorum diye saçlarım hep toplu😐
_Serenity16 Defne_alya2 Ben saçlarımı önceden toplamasan gezemezdim somra kısa kullanmaya başladıkça açık bırakıp yukardan tokayla tutturmaya başladım. Şunu farkettim açıkken saç daha az dökülüyor ama güzelce tarayıp tabi ki. Uzun olsa ama sanmıyorum açık bırakamam uğraşamam
Balbebek17 Defne_alya2 Çocuğum doğana kadar yaz kış full açık ve fönlü gezerdim şaka değil valla şuan o kadar gözümde büyüyor ki yazarken bile huylandım 😂 tepeden topluyorum miss başka türlü çekemiyorum bide uzun iyice beter ediyor valla 😂
durununannesi18 Defne_alya2 bende bu yaz sıcağında nasıl salık geziyorlar onu merak ediyorum helal olsun diyorum. 😄 Ensem acayip terliyor zaten. Yaz kış topluyorum, hem sıcak diye hem de yerde saç görmeye tahammülüm yok.
delirmeceler Defne_alya2 haftasonu haricinde ikizlerle saç açmak benim için lüks yaparım ev topuzumu takılırım