Kızlar hamileliğimin ilk zamanlarında biraz sıkışıktık borçlar vs vardı sağolsunlar eşimin kardeşi bebek arabasını hiç kullanmamışlardı bize verdiler boşa masraf etmeyin diye.. bebeğim bebek arabasında ön nefret ediyor hiç sevmiyor bu benek arabasıda travel sistem bide söylenmez ama çok kaba acayip yer kaplıyor her parçasını çıkarmak gerekiyor puseti ayrı çıkarıyoruz sonra ayak kısmını da katlamak gerekiyor oda yer harcıyor kapı önüne koyamıyoruz bina sakinleri izin vermiyor geçiş engelliyormuş falan filan diye bide hırsızlık olmasın dediler kızım şimdi pusete sığmıyor maalesef puseti gönderdik normal boya geçtik ama bugün canım çıktı markete gitmem gerekiyordu gidemedim 10 dakikam neredeyse bebek arabasını kurmakla geçti kızım daha 5 ay 11 günlük Burda çok posta denk geldim Hamilton r1 çok önerilmiş cidden alsam daha mı iyi olur sizler memnun musunuz kış geliyor kullanamam belki diye de düşünüyorum yaşı gelince belki bastın alırız diye de düşündüm sonra da ya onu da sevmezse ya gerek kalmazsa diye de ikilemde kaldım ne yapmalıyım?