Mervetnl Nickibosver az değil her bebek biriciktie doğum kilosu genetik faktörler hepsi etkili. Benimde 11 kilo bebeğim ama genetik yapısı öyle babası iri ben uzun boyluyum vs vs
Gulsah1995 Mervetnl Aynen öyle genetik etkili gerçekten benim eşim de yapılı bende ona bağlıyorum ama doktor takip edelim böyle devam ederse falan diyince bir tuhaf oldum
marisback Gulsah1995 hala kıskanmaya devam diyor ya delirirsin 😂 canımm ben bebeğimden, kilosundan ve persentil karşılığından gayettt memnunum kimseye de beğendirme çabasına girip orada burada kıyas yapmıyorum sen övünmeye devam hadi ıhtan ıhtan
Gulsah1995 Selimikomom Oyyyy maşallah ek gıdayı nasıl yürütüyorsunuz peki hala başlamadım tadım aşamasındayız
Selimikomom Gulsah1995 yok kız 15 kilo olur mu 6 aylık bebek.bilmiyorum kilosunu en son 7.500 falan mıydı neydi
Gulsah1995 Mervetnl Maşallah kuzucuk 😍 bizim de düzgün emiyor denemez ama artık sütü güzel çekmeyi öğrendi heralde çok uzun sürmüyor emmeler
Arelmom Mervetnl Mervetnl merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bebeğim 8 aylık 8 buçuk kilo anne sütünü almak istemiyor 😒
Mervetnl Arelmom sma optipro ile başladık hastanede sonra devam ettik 2,5 aylıkken süt ve besin alerjisi çıktı aptamil pregomin syneo kullanmaya başladık 😌