Gulsah1995 Kızlar selam 6 aylık bebeği olanlar kg nasıl gidiyor ? Ve kaç kere emziriyorsunuz bebeklerinizi ?
Nickibosver Gulsah1995 ne yazık ki emziremiyorum reddediyor 🥹🥹 kilosu 7500 falandı bana az geldi ama sağlıklı olsun yeter ki diyorum sizinki kaç
Mervetnl Gulsah1995 11 olmuştur herhalde 5. Aysa 10 kiloydu. Mama ile besleniyor. Günlük 800 cc mama içiyoe gece beslemiyorum. Uyanırsa nadiren mama yapıyorum. Ama obur ve iştahlı bir bebek 🥰
Gulsah1995 Nickibosver Hemen destek almanı öneririm canım çözümü kolay takip ettiğim sayfalardan gördüğüm kadarıyla 🙏🏼 brnım oğlum 11 kg olmuş sağlık ocağı hemşiresi anne sütü olan çocuklar için sorun yok bu kg dedi ama kendi doktoru artık her ay böyle kg almasın dedi ne yapabilirim
Bernagulec35-27 Nickibosver kilosu çok normal aslında ayına göre . Kilosuna takılmamanızı öneririm . Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil her bebeğin sağlığı ve kilo aşıları farklıdır. 11 kg da olur 8 kg da .😘
marisback Nickibosver senin bebeğin gayet normal bu post da bebeğim 11 kilo diyebilmek için açılmış bir post takma
Smy3203856 Nickibosver gayet normal kilosu bebek sağlıklıysa kilonun bi onemi yok. Büyük oğlum 20 aylık 11 kilo gayet sağlıklı hareketli gelişimi iyi bi bebek.
Mervetnl Nickibosver az değil her bebek biriciktie doğum kilosu genetik faktörler hepsi etkili. Benimde 11 kilo bebeğim ama genetik yapısı öyle babası iri ben uzun boyluyum vs vs
Nickibosver Bernagulec35-27 aynen ama bugün babam da görüntülü konuşurken zayıflamış gibi biraz dedi moralim bozuldu aynı gün doğum yapsn kuzenimin bebişi tosuncuk gibiymis 😅
Gulsah1995 Arkadaşlar şaka mısınız beyniniz nasıl nasıl işliyor sizin rahatsız oluyorsanız yorum yapmadan geçin
marisback Gulsah1995 11 kilo olmasını başarı olarak görmen buradan belli. Gayet ayına uygun kilosunda sağlıklı bir bebeğim var taktığım hiç bir şey yok sen yorma kafanı bunlarla hava civaya devam
marisback Gulsah1995 hala kıskanmaya devam diyor ya delirirsin 😂 canımm ben bebeğimden, kilosundan ve persentil karşılığından gayettt memnunum kimseye de beğendirme çabasına girip orada burada kıyas yapmıyorum sen övünmeye devam hadi ıhtan ıhtan
Gulsah1995 Selimikomom Oyyyy maşallah ek gıdayı nasıl yürütüyorsunuz peki hala başlamadım tadım aşamasındayız
Gulsah1995 Mervetnl Maşallah kuzucuk 😍 bizim de düzgün emiyor denemez ama artık sütü güzel çekmeyi öğrendi heralde çok uzun sürmüyor emmeler
Arelmom Mervetnl Mervetnl merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bebeğim 8 aylık 8 buçuk kilo anne sütünü almak istemiyor 😒