Kevserakb Kızlar verem aşısının izi daha geçmedi 5 ayı dolduracak neredeyse duruyor sizlerde nasıl oldu ne zaman geçti ? Ağrı yapıyo muydu
Liva123 Kevserakb 7,5 aylik ama hala duruyor . Galiba kalici bi iz verem asisi bizim kolumuzdaki gibi
egesmommm Kevserakb bizim verem aşısı bir buçuk ay sonra iz yapmaya başladı ilk zamanlar hiçbir şey yoktu öyle olan var mı
AselMira__ egesmommm Bizde de aynısı oldu başta iz falan olmadı 1 ay sonra oldu şimdi 5 aylık kırmızılık şeklinde var hala
beybiliko Kevserakb 10 aylık bebeğimde kırmızılık hala duruyor, iltihap bitti, zaten tam anlamıyla geçmiyor, iz kalıyor bizlerde olduğu gibi
kelebek_17 Kevserakb yaşını bulabilir. içi dolup dolup akacak endişe etmeyin ve müdahale etmeyin normaldir.
2bebegim Hiç iz olmayadabilirmis veya akintida olabilirmiş müdahale etmemek gerekiyor hemşire öyle söylemişti
Asyabuse 2bebegim benim ikizlerimin birinde hiç iz yok birinde de toplu iğne kadar morluk var hiç iltihapta yapmadı 6 ay 24 günlükler tutmadı diye endişelendim ben aslında ama doktor olabilir dedi. Veremsavaşta hemşire bi tanıdığım var onun kızındada iz yokmuş mesela
Pastaneusuluislakkek Kevserakb verem aşısı iz bırakır normal. Yara kabuğa dönecek sonra da kabuk atacak
Pastaneusuluislakkek 2bebegim münferit olarak sizin oğlunuzda iz olmaması bir şey değiştirmez hatta akla acaba aşı etkin olmadı mı sorusunu getirmelidir ☺️
2bebegim Pastaneusuluislakkek hemşire hanımın ’kimisinde hiç iz olmayabilir kimisinde de 1 yaşına kadar akıntı yapıyor"demesine güveniyorum, iyi geceler .
Pastaneusuluislakkek 2bebegim siz yine de hemşirelere çok güvenmeyin, gece gece huzursuz olursunuz, iyi geceler
2bebegim Pastaneusuluislakkek Pastaneusuluislakkek şimdiye kadar bir sorun yaşamadık şükür içim rahat, düşünmeniz yeter..