Pikapikapikacuuu Ben bugün; Bamya yemeği Pirinç pilavı Cacık yapacağım. Sizler ne yapıyorsunuz canlar? ❤️
Balkizlarim Pikapikapikacuuu etli kuru fasulye, pirinç pilavı sebzeli mercimek çorbası yapıldı 🌸☺soğan söğüş çoban salata muzlu tart kek ve poğaça kaldı 🌸
tubiiik_ Pikapikapikacuuu etli kuru fasulye pirinç pilavı vardı dünden kalma fırında tavuk makarna yapcam salata yaparım bide
Pikapikapikacuuu Balkizlarim Döktürmüşsün yine ablacım. Ellerine sağlık. Afiyet şifa olsun İnşallah 🥰❤️
Balkizlarim Pikapikapikacuuu poğaça ve muzlu tart kızlar istiyor 😍 çok teşekkür ediyorum canım sen’de öyle Rabbim halil ibrahim bereketi versin hepimizs 💚🤲🤎
FatmanurDemirBerber İzmir köfte pilav ve salata var bizde de . Tatlı olarak hemen şipşak mozaik pasta yapacağım
FatmanurDemirBerber Pikapikapikacuuu aminnnnn teşekkür ederim 🥰 hepimize afiyet şifa olsun inşallah 🤲😍
1pekmom_ yagmurkokusu_ ayyy bende konyalıyım yollardır hasret kaldım inşallah 1aya gelicem ilk iş etliekmek yemek olucak 😂😂 afiyet olsun sizee
kubramomm- Pikapikapikacuuu Bugün annemdeyim akşama köfte ekmek ve ayran istiyorum dedim 😂 Onu yicem en sevdiğim💫