ugrakyagiz @“Damlapilcioglu”#p27286227yari eşim yarı ben göz dudak kas saç kirpik ayaklar aynı ben yüz yapısı eller vücut gamzesi aynı eşim çoğunluk bana benzetiyor
Dmt-01 damlasuu küçükken aynı babasıydı bakınca babasını görüyodum resmen ama artık bana benziyor:)her gören aynı size benziyor diyo prensesim benim:)
1kizannesi__ damlasuu bizimki babasının kopyası bana benzeyen hiçbir yeri yok 😁 saçları rengi açılmaya başladı belki o benzer 😁
_BabyYoda damlasuu kayinvalidem gözleri sana benzesin diye cok dua etti bende esime benzesin diyordum. Sonuc gözleri ben geri kalan her sey baba
1mom1baby_ damlasuu kimseye benzemeyip herkesin kafasında kime benziyor diye soru işareti bırakan oğlum🙈
Hndealnathn damlasuu oğlum birebir baba benimle görenler aynı sen diyorlar ama bir de babasıyla görün diyorum babayla bir görüyorlar DNA testine gerek bile yok diyorlar😁kızım da aynı babaannesine benziyor.birebir mimikleri bile aynı😁
evva17_ Kendimi dogurmuşum o kadar bana benziyor ki küçüklüğümü büyütüyor gibi hissediyorum 😂, her gören nasıl bu kadar benzettin diyor. Hiçbir şeyi farklı değil klonum resmen 😄💕
3goktgmom damlasuu tıpa tıp kocamı tekrar doğurdum yemyeşil gözler bembeyaz ten sarı saçlar eşimin kopyası hele bebeklikleri aynı ikiz gbi
Seher_okan120820 damlasuu Kızımın kirpikleri uzun benimde babasınında uzun kirpikleri saclar babası dalgalı terleyince kıvırcık ten rengi esmer babsına cekmis gamzeleri hem baba hem bana çekmiş ikimizin de belirgin çünkü göz rengi anneanne tarafina cekmiş şuanda mavi gibi ama elaya dönücek herhalde burnu ben ama gören hem sana hem babaya benziyor diyor esimlede ikiz gibiyiz kızım bir aylık bu arada görümcem kendi kızına benzetiyor annem de ablama benzetiyor kasları kalem gibi öyle iste herkes ortaya karışık diyor 😂😂😂
Pateteslimanti damlasuu yolda görseler annesi zannetmezler kaçırdığımı falan düşünürler o derece alakamız yok oğlumla tamamen babasına benziyor mavi gözlü beyaz tenli ben buğdayım kahverengi gözlüyüm yüz hatlarımız desen alakamız yok😂