KayraVeAnnesi_06 damlasuu Babasına hiç benzemiyor , aynı ben herkes de öyle söylüyor zaten tanıyan tanımayan 🙏🏻🤭
ugrakyagiz @“Damlapilcioglu”#p27286227yari eşim yarı ben göz dudak kas saç kirpik ayaklar aynı ben yüz yapısı eller vücut gamzesi aynı eşim çoğunluk bana benzetiyor
Dmt-01 damlasuu küçükken aynı babasıydı bakınca babasını görüyodum resmen ama artık bana benziyor:)her gören aynı size benziyor diyo prensesim benim:)
1kizannesi__ damlasuu bizimki babasının kopyası bana benzeyen hiçbir yeri yok 😁 saçları rengi açılmaya başladı belki o benzer 😁
_BabyYoda damlasuu kayinvalidem gözleri sana benzesin diye cok dua etti bende esime benzesin diyordum. Sonuc gözleri ben geri kalan her sey baba
1mom1baby_ damlasuu kimseye benzemeyip herkesin kafasında kime benziyor diye soru işareti bırakan oğlum🙈
Hndealnathn damlasuu oğlum birebir baba benimle görenler aynı sen diyorlar ama bir de babasıyla görün diyorum babayla bir görüyorlar DNA testine gerek bile yok diyorlar😁kızım da aynı babaannesine benziyor.birebir mimikleri bile aynı😁
evva17_ Kendimi dogurmuşum o kadar bana benziyor ki küçüklüğümü büyütüyor gibi hissediyorum 😂, her gören nasıl bu kadar benzettin diyor. Hiçbir şeyi farklı değil klonum resmen 😄💕
3goktgmom damlasuu tıpa tıp kocamı tekrar doğurdum yemyeşil gözler bembeyaz ten sarı saçlar eşimin kopyası hele bebeklikleri aynı ikiz gbi