Senbihterziyagilsinkendinegel hazır beyaz şeker içeren hiçbir şey vermiyorum. vermiyorum. Tadını bilmediği için istemiyor. Ekran da yok bizde hiç reklam görmeyince de bilmiyor. Beyaz Şeker yerine dut kurusunu un gibi çekip keklere pastalara onu koyuyorum. Aynı tadı veriyor. Tatlıyla arası yok. Ek gıdaya geçince pankek yapılır ya ben tatlı pankek yaptım ağzına sürmedi. Tuzlu seviyor. Çikolata kutusuna da faydalı diye tahin pekmez yaptım onu veriyorum arada. Çok yemez. Reçele gelince pek yenmez bizde. Yazın meyvelerden ev yapımı şekersiz reçel yaptıysak onu veriyorum onun dışında hazır paketli gıda evimize çocuktan önce de girmezdi. Balı da bazen yer. Kahvaltıda tercihimiz haşlanmış yumurta peynir havuç salatalık domates ve peynir. Menemen , omlet, tost, kuymak da yiyor. Sofrada tatlı şeyler olmayınca aramıyor gerçekten. Biraz da mizaç meselesi biz de tatlı sever bi aile değiliz. Çikolata vs vermek kimseyi kötü anne yapmaz illla bi gün yiyecekler. ama okulları bilirsiniz çocukları geçtirecek şeyler verirler ya genelde bu okul öyle değil onu demek istedim.