Visneli-dondurma zorlu bir deneyim olmuş korkmanız çok doğal. Biraz da özensiz kişilere denk gelmişsiniz belli ki. Hekimler hep diyorlar ki hiçbir doğum birbirinin aynı olmaz hatta benzemez bile. Bu açıdan bakalım mı? Belki de çok çok kolay gelecek bu sefer bebiş🥰 Güzel egzersizlerinizi yapın bu süreçte, doğumunuzu kolaylaştıracak şekilde ve inanın çok kolay olacağına 🙏
Ek olarak, bahsetmeden geçemeyeğim ben de hep normal doğum dilemiştim. 37.haftam başladığında doktorum normal doğuma uygun olmadığımı söyledi ( hem bebişim kafası büyük hem de benim çatım darmış ). Çok üzüldüm çünkü o kadar korkuyordum ki sezaryenden allahım dedim ne yapıcam ben… 37+6 da planlanandan 4 gün önce suyum geldi hemen hastaneye gittik ve inanın hiç korktuğum gibi olmadı. Ne anestezi ne sezaryen süreci ne de sonrası düşündüğümle uzaktan yakından ilgisi yoktu. İlk rahim kontrolü ( karna bastırılarak yapılan ) ve ilk yürüyüş biraz zorladı yalan yok ama belki de ben kafamda çok daha korkuncuna hazır olduğumdan dayanılmaz olmadı. Demem o ki sezaryen de olmanız gerekse lütfen korkmayın her şeyin çook güzel olacağını düşünün💐🙏 sağlıklı, sıhhatlı, keyifli doğumlar dilerim…