-Eraymoms- Şuna bakarmısınız ya ? O çocuk icin kahroldum resmen siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında sizce adil mi bir anda çıkarması
AngelMotherr -Eraymoms- izleyemedim Sinirlerim bozuldu kimse demesin ki hayat pahaliligi neyse ben agizmi bozmak istemiyorummmmmmmm 11 ilde ki vatandaşlar aklıma geliyor ağır hasarlı evleri bile kaç bin istiyorlar altlarında kalsınlar.
slkmsncemile -Eraymoms- o kavga 5 dakika sonra yapılabilir yarın yapılabilir. Ama bence ilk hata babada. Polisi arayalım demesine rağmen kadının durmayıp kavga için kapıyı açıyor. Herkesten önce kendi düşünmek zorunda çocuğunun psikolojisini. Olay büyüdüğü ile, çocuk korktuğu ile kaldı.
-Eraymoms- papatya_1125 aman kim ne derse desin yaşayan biliyor tamam benimde kendi evim ama bunları görünce çok üzülüyorum keşke böyle olmasa hiç
Ceyda_48 papatya_1125 çok şükür benim tuzum kuru ama bu yapılanı asla asla onaylamıyorum o kadar çaresiz insanımız var ki Allah yardımcıları olsun bizde ev sahibiyiz alttaki kiracımız şuan hamile ve böyle bi yerde 7 bine oturuyor hamile durumları pek iyi değil diye zam yapmıycaz evde kocaman bahçesi müstakil normalde 20 bin eder ama vicdan en önemli şey herşey gelip geçici mal mülk .
-Eraymoms- slkmsncemile kesinlikle öyle katılıyorum direk polisi aramalıydılar çocuğun ağlaması aklımdan gitmiyor hiç
Assf slkmsncemile çünkü adamda biliyo polisin hiç bişey yapmayacağını ev sahibinin yarın yine ayni şeyi yapacağını millet artık kendi işini kendi halleder olmuş devlet Yok ki olsa insanlar bu durumda olmaz ki zaten
Evaninanasi -Eraymoms- Allah’ın cezası kadın. Böylelerinin evine vuracaksın mührü kimseye de kiraya veremeyecek kalacak öyle mal gibi ama bilin bakalım bu ülkede ne yok? Tabii ki de adalet.
-Eraymoms- Evaninanasi aynen öyle adalet kavrami yok rahatça gelip evine bağırıp Çağırabiliyor her zaman evsahipleri nerden geliyor bu cesaretleri anlamıyorum
Rez -Eraymoms- Allah bildiği gibi yapsın, be hale geldik , bunları gördükçe ev sahibime bir kere daha dua ediyorum 5 yıl oturdum her gün de dua ettim , böyle bir muamele olamaz ne olursa olsun kabul edilemez
Minikyavrumbenim -Eraymoms- Allah ıslah etsin o ev sahibini mezara mı götürecek acaba bebekli eve o şekilde müdahale ediyorsa vicdan merhamet sıfır demektir ne hallere geldi ülkemiz nasıl bir sistem bu kötü olan herşeyin önü para için açıldı insanların yuvaları tarumar oluyor
-Eraymoms- Minikyavrumbenim görsen cidden böyle insanlar çok var benim ablamın 3 çocuğu var eşi baska sehirde çalışıyordu 3 çocuğundan en küçüğü 1 yaşında falandı çizgi film açardı ablam hep izlesin diye bir kirayı geciktirmişti sadece 2-3 gün bir kere adam gitmiş çatıdan tv kablosunu kesmiş atmış ablamın çocuklar öyle 1 hafta televizyonsuz kaldı düşün ablam ne beddular etti adam ablam o evden taşındıktan 1 ay sonra vefat etti ah aldı çünkü o Kucucuk çocuğun ne suçu vardı ki
eylulcakir -Eraymoms- çok üzücü ev basmak nedir ya ama şu geri zekalı baba çocuğunu resmen hiçe saymış
Noname21 -Eraymoms- gördüm bunu ya üzüldüm işte bazen insanların gözünde bulaşılmaması gereken biri olmak lazım herhalde şahsen bizim ev sahibinin şunu yapması için kilo kilo yürek yemesi gerekir
-Eraymoms- Noname21 tabi canim çok saf gördü galiba bu insanları veya kendini bir b.k sanıyo afedersiniz
-Eraymoms- KLORAK bu tarz şeyler yapanların veya yaptıranların cidden Allah muhakkak cezasını veriyor bir gün ilahi adalet diyorlar ya o bir gerçek
_BabyYoda -Eraymoms- hamileyken bizi dava etti. Hamileligim stresle geçti. Kirayi yatırın kira olarak göstermeyin dedi vergi kaçırdığı için. Bende hamileligimde calisamiyordum ve kira da az bi şey diyemedik öyle yatırdık. Sonra kirayi vermiyorlar diye dava etti bizim ispatlayacagimizi anlayinca geri çekti doğumda 10 gün kala evi satcam diye evimize sokmadigi insan kalmadi gostermek icin. Doğum yaptım esim 40 gun kimse gelmesin idare edin dedi 10. Gün aradı biz size göre hareket etmicez gelcekler bakmaya diye lohusayken. Odanin kapısını kilitledik diğer odalara baktılar. Simdi ev satıldı bebeğim daha küçük biraz daha çalışmam sonra başlarım diyordum ama yeni ev sahibi de çıkın dedi. Simdi dogalgazsiz parkesiz bir eve taşınacağım çocuğum orda büyüyecek ve kirasi yüksek bu eve gore diye ben 6 aylık bebeğimi bırakmak zorundayım. Bunların cayir cayır yandığını da insallah görürüm. Yatacak yerleri yok.
-Eraymoms- _BabyYoda Allah belasini versin inşallah vicdansız acımasız köpek küçücük çocuk var yeni doğum yapmışsın birde eve insan bakmaya satmaya getiriyor paranın kopegi olmuş bunlar baska dicek bisey bulamıyorum böylelerine hayvan dediğimiz varlıklar bile bazılarından daha insani yatacak yerleri yok bunların merak etme ama bir gün bi hastalığa yakalanır o evde yapayalnız satamadan kalır bakacak insan arar bu sefer
Ahhannelik -Eraymoms- Allah böylelerinin başını sokacak evlerini bırakmasın nefret ediyorum artık böyle ev sahiplerini gördükçe vallahi o sinirle adama asla suç bulmuyorum benim eşimde çok sinirli ama ben ondan daha sinirliyim heralde ben saldırırim gelseler böyle kendimi tutamam
-Eraymoms- Ahhannelik bende kadina tekme falan attı iyi bile Dayandı olan o çocuğa oldu tek başına ağladı annesine babasına birşey olacak korkusuyla
slkmsncemile -Eraymoms- böyleleri de ebeveyn, bizde. Bizim evde fazla sesli gülmek bile yasak. Ani çıkışın her türlüsü yasak. Sırf anlık ürkmesin diye