Zuzuyksl ay çok geçmiş olsun, eşim ve ben doğumdan hemen sonra yaşadık. Acilen vir dermatolopa gidin (İstanbul’da iseniz eğer biz Küçükyalı delta’ya gittik, Vildan hn) doktor bize içinde kükürt olan bir karışım hazırladı, eşime de bir tablet verdi ama ben emzirdiğim için tableti kullanamadım. O akşam başladım, tüm vücuda sürdüm, üç gece kesintisiz ve dördüncü sabah yıkanıp ertesi hafta yineledim. Evde annem ve eşimin annesi de vardı, önlem olarak onlar da ay ı kürğmsadece bir hafta olarak uyguladılar. Bebeğime bulaşmadı ama ona da önlem olarak metrin losyon verdi saç diplerine dek sürdük. Ben ek olarak kükğrtlü sabun kullandım ama tavsiye etmem çünkü cildim alırı kuruduz uyuz geçti ama yoğun kullanıma bağlı kükürt alerjisinin yarattığı kaşıntılar kaldı, derin pulpul döküldğ. İyi bir hekimin hazırladığı iyi bir karışım ile kısa sürede hallettik. Yastıkx çarşaf , giysiler falan çıkarttık 60 derecede yıkadık ama annemler kafayı yiyiyp bütün evi yıkadı desem yalan olmaz. ) Bu kükürt karışımı kaşıntıyı anında kesti. Biz biraz erken de fark edip gittik sanırım çünkü o bahsedilen tüneller falan hiç olmadı bizde. Rahatsız edici bir durum ama ömzümsiz değil, acil şifalar dilerim