gizemmccc111 evet hemoroidler catlak ilk basladigi dönem cok kucuklerdi gitgide büyüdüler malesef 😑 tromboze deniyor morarmasina hemoroid apse yapiyor yani hemoroid boğulması da denir ve asiri agrili sancili olur catlagin agrisi acisi kadar can yakar. Çatlak malesef hemoroidlerin ilerlemesine sebep oldu. Üstelik makattaki daralma gitgide ilerledi. Afedersiniz ama normal tuvalete cikmak nasil birsey hic bilmiyorum artik yoruldum o çayı bu gidayi tuketmekten dikkat etmekten biktim usandim. Yazi atlattiktan sonra ilk isim genel cerrahiye muayene olup durumu öğrenmek. Normal bile tuvalete ciksam hafif agrim sancim oluyor dayanilmayacak gibi değil şükür ama o sızlama bile beni psikolojik olarak yoruyor. Afedersiniz ama insanin aklinin totosunda yasamasi inanilmaz zor bir hal psikolojimi alt ust etti artik bu illet. Bu sene bir de ritim bozukluğu sorunuyla ugrastim anksiyete panik bozuklugumu hat safhalara cikardi mide bagirsak bozulduğu zaman ritim bozukluğu ile ugrasiyorum. Yani bir sürü sorun getirdi bana Allah kimseye yasatmasin cok zor ceken bilir o sanciyi aciyi. Yok edemezsiniz ama ertelersiniz en ufak kabizlikta kendini gosterir. Bu isin tek noktasi kabiz olmamak ikinmamak zorlamamak. İnşallah sifa bulursunuz kullanilan kremler ilaclarin hepsi gecici anlik cozumler malesef ki 😑