Aslaniko Ensensr13 bursada yaşıyorum ben burda o konularda uzman ünlü bir doktor var ona yaptırmıştım 3 sene önce
a-bukemm 1mucize evvela tabi ki lavman.. ama evde benim uyguladuğım bi tarif var. Bi şırıngaya zeytinyağı çek ve makattan içeri sık. Sonra otur popo üstü ve otururken dairesel hareket yap. Maksat zeytinyağı içerde dağılsın… Ve kayısı suyu . Zaya da kahve yap limon sık ve iç .. baticon ilaç al ve oturduğun sıcak suyın içine 2 / 3 yemek kaşığı koy .. bu çatlak olayı inşallah geçici. Bende de olmuştu gerçekten zor iş .
Aslmra80 1mucize bende doğumdan sonra kabızlık yaşadım hala da yaşarım kanar eder aynısını yaşıyorum inan ve ben çiğ fıstıkla ve kayısı yiyerek çıkabiliyorum
Fasulye12 Açlık otu çayı ya da bekunis hap🙊 Tabiki bunlar geçici çözümler . Kronikleşmiş bir kabızlık barsa en iyisi bir uzmana gitmek , belki de gitmişsinizidr takip etmedimm.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan gizemmccc111 postu hortlatmışsın bende yeni sanıp doktora git dedim bakmadım hiç zamana 🤣😂
basaksahinx 1mucize makata zeytin yağı sürün. Yumuşatır acıyarak çıkmasını engeller. Kayısılı çaylar ve kayısı tüketin 🥹
2cocukluana_ 1mucize geçmiş olsun ben de 2.5 ay önce doğum yaptım bundan kaynaklı hemoroid oldum fitil kullandınız mı hiç benim de ara ara kabızlık olduğunda kanamam oluyor çok canım yaniyor zeytinyaği içiyorum bı kaşık gün içinde bol sıvı alımı sağlamaya çalışıyorum
1mucize 2cocukluana_ hayır hiç fitil kullanmadım zaten en son makat botoks tedavisi yaptırmıştım ama en ufak zorlanmada tekrarlıyor. 2.hamileliği yaşıyorum Şu an 24 haftalığım. Hamileliktrm dolayıda kabızlık yaşıyorum ara ara ama halen bir çözüme kavuşamadım. Tek korkum yine doğumdan sonrası ve nasıl doğuracağım🙁
2cocukluana_ 1mucize benim iki doğumunda da hemoroid oldu maalesef ırsi de olabiliyor gerçi benim anne baba tarafimda neredeyse herkeste var sizin de öyle olabilir mi acaba fitili mutlaka deneyin derim sabah akşam 5 gün kullanıyor Allah’ın izniyle çok iyi geliyor
1mucize Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hani doğum sonrası bütün kontrollerime gittim. Zaten ne olduysa doğumdan sonra oldu. Hiç böyle bir sıkıntım yoktu. 🙁🥲
aytenlikadin 1mucize aynısını arkadasım yaşadı artık umudu kalmamıştı kayısı suyu iç demıstı annem. Kız bıkmadan günde 3 4 bardak içti 10 15 gun sonra kurtuldugunu söyledi herkeste aynı etkiyi gösteriyor mu bilemem ama fikir olsun bulabilirsen doğalını bul hazırları da katkısı maddesi cok cnm gecms olsn
1mucize aytenlikadin çok teşekkür ederim öyle yapıyoruz zaten artık ilaçlarmış kremlermiş etki etmiyor. Vücut bağışıklıkmı kazanıyor neyse😂 doğal yöntemlerle devam
brvnkr 1mucize bol su için kayısı çok ıyı gelıyor benımde çatlak oluşmuştu kanama oldu ama sonra iyileştı onlar bana çok ıyı geldı