slkmsncemile Eski9 brnim çatlağım yok, ama aşırı zor çıkmayı anlarım 🥲 gaitayı yumuşatıyor baya. Hatta daha dün içtim ayıptır söylemesi dün sabahtan beri 3 kez rahatça çıktım. Emzirme hamilelik varsa normalde kullanılabilir diyor ama mutlaka doktora sorun siz.
Eski9 slkmsncemile fiyatı nedir bunun ayıptır sorması şurup mu ne kadar kullanılıyor bir kere mi içiliyor bilgi verir misiniz
Berfin_yldz 1mucize 2 Yemek Kaşığı Bal Üzerine Çok Sıcak olmayacak şekilde 2 Su bardagi Su Biraz Soğusun Karıştırıp Gunde 1 Bardak Olucak şekilde İçin Canim birde Makatiniza Vazelin Sürün Aynı acıları yaşadım doğumdan sonra Aferdesiniz Popmun üzerine oturamıyorum Bunları yaptım geçti Kesinlikle Dene Çok Geçmiş Olsun
seniyirimmisdafaa 1mucize şu kremi mutlaka kullanın bana dua ediceksiniz “hemopropin” ishal konusundada kayisi hoşafı yiyin ac karna bolca
slkmsncemile Eski9 şurup 250 ml şişe. Bir ölçekle geliyor arkasında yazıyor ne kadar kullanacağın. Ben 2 3 günde bir ölçek içiyorum. Ama mesela görümcem her gün 1 ölçek içiyor. Sabah akşam içende var. Değişiyor o yüzden ne kadar süre kullanıldığı fiyatta 160 tl falan idi sanırım
AlpArslan0 1mucize çok şükür iyi olmanıza sevindim benmde doktorum bunu vermemişti bende öneri üzerine aldım memnun kaldım bide ben basur oldum bu yüzden neredeyse bir ay oturamıyordum çok şükür bende kullanıyorum ve herlde asla bırakmam . Sizden de razı olsun rabbim .
1mucize AlpArslan0 bende sizin öneriniz üzerine aldım iyi ki denk geldik iyileştim çok şükür. Bu Sefer ya bir daha olursa korkusu var ilacı bi süre kullanacağım ama dozlarımı azaltacağım ilk kutuyu günlük bir kapak olarak kullandım bu ikinci şişem bunu 2-3 günde bir kullansam aynı etkiyi yaratır mı siz nasıl kullanıyorsunuz.
Masalkizinannesi 1mucize dulcolax içiyordum ben aşırı iyi ve bitkisel günde 2 tane içince aşırı rahatlatıyor
1mucize Eski9 çok teşekkür ederim bu ilacı burda önden çok kişi oldu alıp kullanmadım ama yazdım bi kenara ilk önce dulcasoft ilacına öncelik verdim şu an artık iyileştim çok şükür ama bu sefer ya bir daha olursam korkusu var. Beslenmemede dediğiniz gibi yapıyorum çok dikkat ediyorum sağlıklı lifli vs besleniyorum ❤️
Eski9 1mucize bağırsak ufak şeylerden bile çok fazla etkilenen bir organ dediğim gibi iki günlük yaşadığım ishal bile düzenimi tekrar mahvetti halbuki 2 senedir çok duzenliydi yine düzelir elbet probiyotikleri mutlaka kullanın uzun bir süre probiyotik içeren ev turşusu ev yoğurdu kefir gibi şeyler tüketin iki günde düzelmiyor malesef biraz zaman geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın kimseye bu hastalığı
AlpArslan0 1mucize bende iki kere aldım ikinci bitmek üzere dediğiniz gibi bende öyle düşündüm bu sefer 20 ml değilde daha az koyuyorum ilacı ama aynı şekilde günde iki defa içiyorum öyle de iyi olursa bu sefer bende 2 yada 3 günde bir deneyeceğim bende de korku 😨 var 🤣
Gunesinannesii22 1mucize aynı şekilde kardeşim rahatsızdı sonra ishale döndü ishal kabız devam etti 1 sene tabi doktora görünüyor yok bişey çıkmıyo en son 4 ay önceydi sanırım 2. Kolonoskopisinde çölyak olduğunu öğrendik şimdi diyet yapıyo ve hep glutensiz beslenecek belki öyle bi sorun vardır dra görünseniz belki bu tarz bi rahatsızlık vardır
1mucize Gunesinannesii22 benim hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde böyle bir sıkıntım yoktu gayet iyiydim doğum sonrası oldu her şey. Doktora gittim doktor bana normal doğum sonrasında bir çok kadında oluşabiliyor ve bunu normal karşılayıp iyileşeceğini söyledi. yara yerine bakıp 2 krem bi dupalac yazdı hiç bir etkisi olmadı. Sıcak su önerdi bitkisel yağlar içebilirsin dedi (zeytinyağı- çörek otu yağı) ama hiçbiri bana mısın demedi. Burada öneren dulcasoft ilacını aldım kullanıyorum çok daha iyiyim çok şükür. Anestol kremi tuvalet sonrası kullanıyorum. İyi geliyor.
Mige1 1mucize merhaba tam olarak aynı sorunu ben de yaşıyordum. Bebeğimle ilgilenemiyordum artık oturamıyor kalkamıyordun o kadar kötü bir durum ki sizi çok iyi anlıyorum. Ben şu şekilde hafiflettim inşallah sizin de işinize yarar; sabah aç karna duphalac şurup içiyorum arkasına 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum ve kuru kayısı yiyordum 4-5 adet. Akşam mutlaka çorba içtim katı beslenmeyi neredeyse bıraktım diyebilirim. Her 2-3 saatte bir hametan kremi ve kantaron yağını o bölgeye sürdüm. Tuvalet ihtiyacınız geldiğinde yapmadan önce de yine hametan kremden sürün. Gün içinde 3 litre su için mutlaka işe yarayacaktır🙏🏻 medikal ürün satılan yerden hemoroid yastığı alırsanız o da çok iyi oluyor otururken canınız acımaz
1mucize Mige1 dupalac bana fayda etmedi zorlada olsa ilacı bitirdim o kadar tatlı ki içerken midem titriyordu artık ama bana faydası olmadı bende 10 gün boyunca sıvı beslendim aman yemek yememeyeyimde tuvalete gitmeyeyim diye bu sefer sütüm azaldı onu fark ettim kayısı kullandım kızım gazlandı. Banada burada önerilen dulcasoft ilaç çok iyi geldi ve şu an rahatım. İyileştim🥳
Sokoley 1mucize Bi postta daha yazmıştım ben de doğum sonrası çok fazla kabızlık çektim acillik oldum. 7 8 gün kutusunun içini açın tavaya dizin üzerine biraz toz şeker ve bir kaç kaşık tereyağı. Yüzüne kadar su ekleyin pişirin. Suyu çekince ılık çekilse tüketin. Ara sıra yapıyorum bağırsaklarımı düzene soktu ve ilk zamankş gibi değilim bi deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar. Gün kurusu tatlısı yazsanız da çıkar
bicibici 1mucize dulcosoft diye Bi surup var tamamen bitkisel bende doktor tavsiyesiyle aldım hep te düzenli kullanırım. Fiyatı biraz pahalı şuan 150 TL sanırım özel ilaç olduğu için sigorta karşılamıyor.
1mucize bicibici evet canım Burada bi anne tavsiye etmişti aldım kullanıyorum 2. Kutuma geçtim ve gerçekten faydası oldu şu an çok çok daha iyiyim çok teşekkür ederim
1mucize bicibici günde ne kadar ve nasıl kullanıyorsunuz. Doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti ben öneri üzerine aldım ilk kutumu günlük 1 kapak olarak kullandım şimdi ikinci kutumu kullanıyorum dozu azaltsam yani 2-3 günde 1 kullansam aynı etkiyi yaratır mı sizce.
Yarenhanim 1mucize ayy sen anlattıkça ben kendimi gördüm. Tuvaletim geldiği anda tüylerim diken diken olurdu. Bağırırdım ağlardım keşke 10 tane daha doğursaydımmda o olmasaydı derdim. Ki 26 saat sancı çektim zorla doğurttular. Çok fazla ıkınmaktan olur dediler bana. Neler yaptıysam geçmedi en son kortos diye krem yazdı doktor kortizonlu onu sıktım ve madacassol ve teramisini karıştırdım sürdüm. 1 2 ayda anca düzeldi . Beslenmene dikkat edeceksin ve acı yemeyeceksin tekrarlıyor canım. Bebeğim 7 aylık olcak ben 5bucuk 6.aya kadar çektim. Allahım şifanı versşn.