_BabyYoda ilk iş gününü düşünme ilk hafta berbat geçiyor 🤣 durdu mu ağladı mı alışacak mı derken gerçekten çok kötü geçiyor. Her akşam ağlamıştım. Sonra dedim ki ücretsiz izin alıcam dayanamıyorum. Okuldaki arkadaşlar dedi ki 1 hafta dayan . Neyse alıştıkça baktım ki çocuğa da iyi geliyor bana da. Gerçekten bak. Şuan yaz tatili artık etkinlik bulamıyorum , çocukla ister istemez inatlaşırken buluyorum kendimi. Çalışırken akşamı iple çekiyoruz eğitici aktiviteler , sürekli ilgi alaka. Şimdi de yapıyoruz elbette ama bazen eşim bana sen bak diyor bazen ben ona biraz sen ilgilen diyorum. Çocuğa yararlarına gelince; öncelikle iyi bir bakıcı olması gerek tabi ki. O kadar güzel yemek yiyordu ki orda. Çünkü meme yok anne yok. Yedirmediği sebze kalmıyordu. Şimdi 2 aydır pilavla besleniyor. Uyku saati düzenli. Kadın gündüz parka falan götürüyor yemeğini yediriyor uyutuyor . Akşam bir o kadar da biz ilgileniyoruz. Şuan tek kişi ilgileniyorsa o zaman 2 kişilik ilgi oluyor çocukta. Anlatabilmişimdir umarım. Kendini düşün rahat rahat yemeğini yiyorsun bir çat kahve sohbet ne kadar değiştiriyor insanı biliyor musun ? Ben babamı kaybetmiştim doğumdan hemen sonra eşim bu yüzden çalışmamı istedi. 6 ay ağladım her Allah’ın günü çocuğa yansıtmamaya çalışsam da yastaydım . Ama işe başlayınca yavrum annesinin asıl güler yüzlü haliyle tanıştı. İnsanlarla konuştukça yas sürecini daha rahat atlattım . Hem sana iyi gelecek hem ona. Zor mu evet ama zorluğu kadar iyiliği olmasa kim çalışır ki