Ezo4103 35 günlük bebeğim gazdan kıvranıyor sab simplex ve biogaia kullanıyoruz ama fayda etmiyor bildiğiniz yöntemler varmııı ya çok üzülüyorum
OrhanAliibey Ezo4103 bende bir kolık annesıyım ve ilk anne olma deneyimim 😊 çok aşırı zorlandık bızde bebişim suan 2 ay 15 günlük yavaş yavaş atlatıyoruz gıbı çok şükür bizim çok sonradan bulduğumuz bir yöntemı soylıyım mutlaka yap aşırı işe yarıyo kovaya sıcak su koy Bebişi içine bırak ve bekle hem bebiş çok sakınleşiyo ağlamıyo kendını sıkmıyo rahatlıyo suyu soğuyunca bıraz sıcak su ekle uzmanların dedıgıne göre istedi kadar kalabılır 😍hep duyuyordum bu kova işlemini ama o kadar krızli günler de de hiç aklıma gelip yapmamıştım keşke yapsaymışım som zamanlarda yaptım bende çok kızdım kendime önceden yapmalıymışım bunu neyse kovadan çıkardıktan sonra sakin oluyorlar sende o sıra zeytın yağla yada bebek yağıyla karnına güzelce masaj yap ve ayaklarını karnına doğru it sonrada gelsin pırt pırtlar 😅😅
Glsmyh Ezo4103 canım doktorum zinco vermişti çok iyi geliyor.Ben verdikçe kendisi gazı rhtlıkla çıkarıyordu.Fiyatıda çok makuldü
dyguukrtc Ezo4103 2 aylık bebeğim var 15 günlük olduğundan beri ağlıyor götürmediğim yer kalmadı doktorların işine geliyo kolik bebek bu gazlı bebek bu üç ay sabretceksin deyip yolluyolar bi tanıdıgıma belirtileri söyleyince benm oğlumda böyleydi anne sütündeki laktozu sindiremiyo bebekler laktaz enzimi üretemiyor o yüzden karın agrısı çekiyolar aglamalar uyuyamamalar vs hepsi ondan deyip benm için ve bebek için iki damla söyledi OSİCOL laktaz enzimi damlası mutlaka alın kullanın her emzirmede agzına dört beş damla verip öyle emziriyosun hemen aldım daha ilk gün bebeğimin aglamaları kesildi uykulara doyamadı çocugum anne için olanda fit alive gasicon damla kendi sitesi var ordan sipariş veriyorsunuz fenomen Eylül öztürkün ürünü annedeki gazı bebeğe geçirmiyomuş ben 10 gündür kullanıyorum bebeğim kendine geldi normal bebek oldu valla bunun üstüne tekrr hastaneye gidip kaka testi yaptırmak istedim doktor yine senn anlattıkların kolik bebek belirtisi boşa uğraşıyorsun rahat bırak bebeğini bununla yaşamaya alışacaksın üç ay dedi bn hayır yaptırmak istiyorum laktaz damlası kullandıgımdan beri bebeğim düzeldi diye üsteledim ve yaptırdım sonuç olarak dediğim çıktı laktoz intoleransı varmış laktazin diye damla kullancaksın her emzirmede dedi yani doktorların eline kalmaktansa kendin araştırıp bulacaksın onu anladım iki ay yırttım kendimi bu çocukta bişey var diye acı çekiyor bildiğin ama doktorlar bi test yapmaktansa kolik deyip yollamak kolaylarına geliyor -
Mrysmg Ezo4103 en iyi gelecek sey gaz masajı bana güvenin. 4 ay gaz sorunuyla mücadele ettim ve ilac kullandim tabi ama en faydali sey gaz masaji oldu. Oyle birkac kere yapinca bitti deyip bırakmak yok gerekirse yarim saat gerekise 1 saat. Ilk baslarda tak tak saliyor sonra zaman gectikce tekleme de olsa o gaz cikiyor ve o gaz çıkınca 1 yil genclesiyorsunuz 😅
ilknrylmz66-54 Zeytinyağı sür karnına poposuna benim bebeğime çok iyi geldi agzna da ver bir çay kaşığı
Rahimedrsr Size göre saat yönünde karın masajı, bacakları karnına kapatıp açmak, Birde bacakları büküp karnına yaslayıp saat yönünde bacakları hareket ettirmek. Bir videoda yüzüstü yatırıp poposu havadayken poposuna vuruyorlar gazı çıkıyordu.
AsliTsgn Benim de bebeğim 25 günlük aynı problem bizde de var. Bebek kıvrandıkça benim canım yanıyor. Bu sabah doktora gittik bu sebepten sap simplex damla sayımızı 15’e çıkarıp relactaz damla başlattı bize de. Umarım işe yarar.. en azından acısını azaltsa yeter
Tusee OrhanAliibey merhabalar. Bahsettiğiniz kova bebekleri yıkadığımız küvet tipinde bir şey mi yoksa bildiğimiz temizlik kovası gibi bir şey mi?
OrhanAliibey Birhaziranhikayesi kafası dışarda kalıcak sekılde kovanın içine oturt dar bı alan olduğu ıcın kendını anne karnında gibi hıssedıuormus
Tusee dyguukrtc merhabalar. Yazınız bana umut oldu gerçekten. Benim kızım da gaz sancısı çekiyor haftada 2-3 kez akşamları şiddetli ağlamaları oluyor. Bahsettiğiniz damlalar aklıma yattı fakat ikinci söylediğiniz fit alive gasicon nasıl kullanılacak onu da mı bebeğe vereceğim anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim 💖
Seydaatmaca dyguukrtc bende aynı şeyleri yaşıyorum bebegim çok ağlıyor o ağladkça içimden parça kopuyo hemen deneyecegim çare arıyorm yana yakıla ne damlalar ne ilaçlar hiç fayda etmedi
dyguukrtc Tusee onu anne kullanıyo sabah akşam ağzıma damlatıyorum o işe yarıyo mu yaramıyo mu emin değilim ama ikisini kullandıgımdan beri ve süt ürünlerini yemeyi bıraktıgımdan beri bebeğimin ağlamaları kusmaları hepsi kesildi krizlete giriyodu kıpkırmızı oluyodu nefesi kesiliyodu ağlamaktan şimdi günde bir kere bile ağlamıyo bir hafta kullanana kadar ara sıra mızırdanmaları oldu ama şimdi hiç yok hepsi kesildi öncelikle hemen laktaz damlası alıp deneyin ilk günden farkedersiniz
dyguukrtc Tusee o kadar iyi anlıyorumki sizi neler çektim o ağlıyo bnde ağlıyodum ama deneyin mutlaka hemen alıp başlayın
Tusee dyguukrtc bugün hemen alacağım. Ama süt ürünlerini de tamamen kesmek mi gerekiyor? Protein olsun diye peynir yoğurt mutlaka yiyordum.
dyguukrtc Tusee Evet yoğurt mayalandıgı için laktoz yok oluyomuş yemeklerin yanında bir iki kaşık yoğurt yiyorum ben ama peynir kaşar süt çikolata tereyağ bisküvi dondurma vs bunları yemiyorum dondurma yediğim gün rahatsz oldu ağladı biraz mesela
Tusee dyguukrtc sipariş vermiştim dün akşam üzeri elime ulaştı. Dünden beri her emzirmeden önce kullanıyorum. Bakalım ne zaman fayda edecek?
dyguukrtc Tusee eder mutlaka verin devamlı emzirirken ben akşam kullanmaya başlamıştım gecede verdim sabahı normale dönmüştü o gün ağlamaları kesilmişti
Tusee dyguukrtc geç gördüm kusura bakmayın. Bugün kızım çok huysuzdu. Damlayı düzenli olarak vermeye çalıştım ama gün içinde çok az uyudu ve gaz sancısı var gibi ıkınıp durdu. Bu arada daha önceden kullandığım biogaia’ya devam ediyorum. Onu bırakmalı mıyım sizce?