Bugri Nasıl çaresiz hissettiğinizi biliyorum daha 1 hafta önce aynı şeyleri yaşadım. Umutlu olmaya çalışın hiç ummadık yerden kapı aciyor Rabbım kolaylastirsin biran önce bulmayı nasip etsin…Şifalar diliyorum anneciğinize..
Elbet1gunn Bugri Hayatimda hic bi kadar çaresiz kalmamıştım heralde Allah razı olsun cok teşekkür ederim 🫂
tuuuba Düzenli ilaç kullanıyor eşim yoksa koşarak gelirdi Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda bulunur kan Gruplara da gönderelim duyuruları ..
EmirAsaf44 Malatya’da yaşıyorum benim kan grubum keşke orda olabilseydim 😔Rabbim acil şifalar versin inşallah
Elbet1gunn EmirAsaf44 Saolun cok teşekkür ederim vermis kadar oldunuz en azından insanlik vazifesi gosterip suraya girip ustte kalsın diye bi yorum yapmaniz bile çok guzel Allah razı olsun rabbim hic bi zaman zorda bırakmasın insaAllah
EmirAsaf44 Elbet1gunn Dualarınız için çok. Teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun inşallah Rabbim tez vakitte bulmayı nasip etsin inşallah 😔 Çok çok geçmiş olsun inşallah 😔
nayirnolamaz06 Elbet1gunn eşime sordum 0+miş keşke yardımcı olabilseydik kuzu geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Birkullanici Elbet1gunn geçmiş olsun ben 0 negatifim ama veremeyecek durumdayım inşallah bulursunuz çünkü zor bulunuyor
Elbet1gunn Pinarefe 2 ünite bulundu 2 ünite daha lazım yarın ameliyat var ameliyattan sonrada hazır bulunması lazım ama bulamadık
aselismomy Elbet1gunn rabbim şifalar versinn bende (+) im ve istanbuldayım keşke verebilseydim üstte kalsın tez zamanda sağlığına kavuşsun anneciğiniz🤲🏻🤲🏻