Ezsafsaf13 Doğduğu günden beri hep yüzüstü uyur yine yüzüstü uyuyordu mırıldanmasına gözümü açtım bi baktım sırtüstü dönmüş öylece oyun oynuyor kendine kendine gülüyor falan aklım çıktı öyle görünce nasıl dönebilirki daha çok erken değilmi şok oldum
uynakbalina Ezsafsaf13 ay tövbe ölmüş okudum 🤦🏻♀️ yavaş yavaş başlar artık dönmeye bazıları erkenden dönüyorlar 😊
Tanembebek5 Ezsafsaf13 3 ay 2 günlük olduk bu sabah bizimkide yanımda döndü bir anda uyku sersemiyken bakakaldım öyle naptı bu şimdi diye 🤣🤣🤣🤣
Eminecak Ezsafsaf13 erken değil benim oğlum da tam 3 aylikken sunnet olmuştu bir hafta sonra döndü koltukta ondan sonra da hep yuvarlandı ☺️
Sebusebu Ezsafsaf13 yenidoğan bebek yüzüstü başında durmadan uyutulmaz. Bak dönmeye başlamış allah korusun yüzü basılı kalıp nefes alamayabilirdi. Tanıdıgım birinin bebeği 4 aylık o sekilde öldü. Lütfen yüzüstü basında durmuyorsanız (uyumanız başında durmak değil allah korusun derin uykuya dalabilirsiniz duymayabilirsiniz) yüzüstü yatırıl bırakmayın. Doktorlar sırtüstü yatırılıp basının sağa sola dönmesini öneriyorlar uyurken…
Ezsafsaf13 uynakbalina Ay tövbe Allah korusun. Korkuttu beni hiç yapmayınca nasıl döndüğünü de göremedim bi baktım nasıl başardıysa gülüccükler saçıyo mırıldanıyo falan şaştım kaldım
uynakbalina Ezsafsaf13 alış canım döner artık benim oğlumda öyleydi yüz üstü yatırıyordum bi bakıyordum dönmüş şimdi bıraktığım yerde hiç kalmıyor 😂😂
Ezsafsaf13 Tanembebek5 sabahki bakışımı tarif ettiniz bu nasıl dönmüş yaa dedim bide nasıl mutlu suratı 😂
Ezsafsaf13 Sebusebu Kendim hemşireyim doktorumuzda doğduğundan beri sert zemin iyice gerdirilmiş çarşafta yatakta hiç bir şey olmayacak şekilde hep yüzüstü uyut dedi yatağı sert çarşafı gerginse asla problem olmaz yakınınıza baş sağlığı diliyorum öneriniz için teşekkürler
Mummyy20 Benim kızım sırtüstü yatarken yüz üstüne dönüyor. Ama yüzüstnden sırt üstüne dönemiyor , 4 aylık oldu😕
Tanembebek5 Ezsafsaf13 emeklemeye de çalısıyor mu sizinki emzirme yastığına koyunca itiyor mu kendini 🤔
CmreKSidar Ezsafsaf13 benim kızım 2 buçuk aylık dönmeye başladı şimdi 5 aylık yuvarlanıyor belli olmuyor bu bebeklere 😂