Meret fairytaleofthestars babama her ikisi de yapılması gerek merak ediyordum iyi oldu bunu ogrendigim
fairytaleofthestars Meret Çok geçmiş olsun. Eğer uyutulacaksa çok konforlu, ağrı sızı acı hiçbir şey yok merak etmeyin. Midemden polip almışlar sonrasında hiç bir sıkıntım olmadı. İnşallah babanızın da süreci su gibi akar geçer gider.
Zuhal44 @fairytaleofthestars defalarca endoskopi oldum burundan ciğere kadar indiler bayıltmadan yani dayanılmayacak bir şey yok sakin olun yeter ağrı yok sadece hissiyatı sizi korkutuyor bide istemsizce gegirmelerin olacak bu ses benden mi çıkıyor diyeceksin okadar
fairytaleofthestars Zuhal44 merhaba geçmiş olsun size de ben bu süreci atlattım şükür işlemleri yaptırdım epey oluyor yorumunuz için teşekkür ederim yine de
annediyebiri fairytaleofthestars ne kadar sürdü acaba benimde ikisi Bir yapılacak uyutularak korkuyorum açıkçası endoskopi den değilde kolonoskopiden
fairytaleofthestars annediyebiri sanırım ikisi totalde 20-25 dk kadar sürmüş. Hiç korkmayın hiçbir şey anlamayacaksınız bile.
annediyebiri fairytaleofthestars sizden parça vs aldılar mı doktor kolonoskopide parça alabilirim dedi
fairytaleofthestars annediyebiri hem endoskopidw hem kolonoskopide alınmış. Yani genelde de bu işlemlerde alınıyor bildiğim kadarıyla o parça dedikleri şey iğne ucu kadar sürüntü tarzı bir şey gibi.Bir de midemde polip varmış almış. Patolojiye gitmişti herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. İşlem sonrası ilk büyük tuvaletimde minik minik kan pıhtılarj vardı. Doktoruma sormuştum gayet notmal olduğunu söylemişti. Bunun dışında ne bir problem yaşadım ki buna problem denmez ne de bir acı çok şükür
Ee011 fairytaleofthestars bende de oluyor gaz sancısı ve olduğu zamanlarda da mukuslu kaka oluyor gittim tahlil verdim bişey çıkmadı kan gelmediği sürece korkma dedi ama inşallah yoktur bişey
annediyebiri fairytaleofthestars inşallah benimde temiz çıkar doktor ilaç verdi hemde şurup onları içiyorum