Hayatiseyretmeyegelmisim Bu kot görünümlü ama kot olmayan efil efil ferace hiç kullanılmamıştir sıfır ürün 🤗
Hayatiseyretmeyegelmisim Bu siyah ferace birkaç kez temiz kullanıldı elimde fazla olduğu ve giyilmedigi için satılık annelerim ilgilenen varsa piyasaya göre uygun vericem 🤗
Deletedmom_62 Hayatiseyretmeyegelmisim 56 beden . Ne güzel manken gibisiniz keşke ben de zYif olsaydım 🥲
Hayatiseyretmeyegelmisim Tunik de var hanımlar temiz kullanılmış ihtiyaç fazlası olduğu için satılık 🙂
omerinannesi_2705 Deletedmom_62 56 beden benim elimde var gül kurusu rengi gibi. Medine ipeği düşünürseniz fotoğraflarını çekip paylaşırım
Hayatiseyretmeyegelmisim Deletedmom_62 umarım gönlünüze göre bulursunuz 🙂 siyah olan belki olur diye sormuştum siyah 44 beden çünkü 🙂
Hayatiseyretmeyegelmisim omerinannesi_2705 mavi 38 beden Siyah 44 canım 🙂 Mavi olan 200₺ Siyah olan 280₺
Hayatiseyretmeyegelmisim Kızlar böyle deri elbisem de var sadece Bir kez Düğünde giydim M beden ilgilenirseniz çok şık 👌🏻
Hayatiseyretmeyegelmisim Kızlar kızlar 😂 kaynana elti postu olsa kosardiniz 😂 cicilerime göz attınız mı🙈