Cerenmert Merhaba molfiksin şu sarı paket olan pure soft kullanan varmı?? Mavi paket olanla içeriği aynımı yanı suan molfix mavi paket kullanıyorum ama sankı digeri daha uygun fiyatı ona geçsem bez değiştirmiş olurmuyum pişik olurmu deneyen varmı
tubiiik_ Cerenmert pure solf kullnaıyorum maviden bi tık daha iyi daha yumusacık mavi paketi pişik yapmıştı bize a101den molfix pure solf uyguna buldum 10 paket stok yaptım
oznur06unlu Bende mavi paket kullanıyorum diğer markaları da kullandım ama en memnun olduğum Molfix ti.
mhdmraa Cerenmert ikisini de kullaniyorum pure softu gece takıyorum asla sızdırma yapmiyor mavi paketi de gunduz kullaniyorum. İlk doğduğunda hep pure soft kullandim artik ek gidayla kaka katilaşınca mavi pakete geçtim
Ececiiim Cerenmert pure&soft mavi paketten çok daha iyidir. Ben a101 de uyguna bulup aldım. Mavisini de kullanıyorum bunu da pişik yapmadı
benoyleuygungordum_ Cerenmert pure soft içeriği daha temiz ben hep onu kullanıyorum çok memnunum ne pişik ne sızma olmuyor
Dry_cn Adelsmomm az fark tabi 5 numara bez prima bugün markette 62 tane 378 tl idi pure soft 66 tane 298 tl çok fahis fark göremedim kaliteye vurduğun zaman
ssunacicek Cerenmert valla ben molfix kullamıyodum 2 numara gectim indirmdeydi bu ara belki görmüşsünüzdür aldım hem 2 hem 3 numaradan gece 4 kere altını değiştirdim hemen dolyo ve zıbını tamamen çiş olyo nası olyo anlamıyorum adi çıktı ondanmı indirimdeydi acaba
Usnac1995 ssunacicek Allah allah. 11 aydır mavi molfix alıyorum bir kere sızdığını taştığını görmedim ben
E-urey Cerenmert ben de mavi paketini kullanıyordum molfix in tatilde bezi bitti acil olarak da molfix bulamadım baby turko aldık iki gündür onu kullanıyoruz hiç pişik yapmadı ama bebekten bebeğe göre değişir bence
bircannnsss ben de mavi molfix kullanıyorum cok memnunum hic pisik vs.. yapmadı.. fakat çiş kokusu disariya geliyor ama bu deneyimlediğim her bez de var hemen hemen