gamzekcbs
2 aylık bebeğim var 15 günlük olduğundan beri ağlıyor götürmediğim yer kalmadı doktorların işine geliyo kolik bebek bu gazlı bebek bu üç ay sabretceksin deyip yolluyolar bi tanıdıgıma belirtileri söyleyince benm oğlumda böyleydi anne sütündeki laktozu sindiremiyo bebekler laktaz enzimi üretemiyor o yüzden karın agrısı çekiyolar aglamalar uyuyamamalar vs hepsi ondan deyip benm için ve bebek için iki damla söyledi OSİCOL laktaz enzimi damlası mutlaka alın kullanın her emzirmede agzına dört beş damla verip öyle emziriyosun hemen aldım daha ilk gün bebeğimin aglamaları kesildi uykulara doyamadı çocugum anne için olanda fit alive gasicon damla kendi sitesi var ordan sipariş veriyorsunuz fenomen Eylül öztürkün ürünü annedeki gazı bebeğe geçirmiyomuş ben 10 gündür kullanıyorum bebeğim kendine geldi normal bebek oldu valla bunun üstüne tekrr hastaneye gidip kaka testi yaptırmak istedim doktor yine senn anlattıkların kolik bebek belirtisi boşa uğraşıyorsun rahat bırak bebeğini bununla yaşamaya alışacaksın üç ay dedi bn hayır yaptırmak istiyorum laktaz damlası kullandıgımdan beri bebeğim düzeldi diye üsteledim ve yaptırdım sonuç olarak dediğim çıktı laktoz intoleransı varmış laktazin diye damla kullancaksın her emzirmede dedi yani doktorların eline kalmaktansa kendin araştırıp bulacaksın onu anladım iki ay yırttım kendimi bu çocukta bişey var diye acı çekiyor bildiğin ama doktorlar bi test yapmaktansa kolik deyip yollamak kolaylarına geliyor
-