Yesodiyorlar Mariposa kesinlikle çok rahat benim extra uzun olduğu için üstlerine oturuyordum bazen ama onun dışında hiç dezavantajı yok zaten saçlarınız çıkınca ipekkk gibi oluyor
Mariposa SeNaGT ya aslında daha rahat etmek için ☺️ saçım uzun sürekli toplama derdi yok yapma derdin yok yıka çık hava sıcak hemen kurur diye düşünüyorum bi de kendi saçıma ek saç ekletmicem öyle oldu mu fön de kullanabilicem
Mariposa bebitonunannesi_ ahaha ne güzel şanslısınız 😁 ben afro dalga yada örgü ikisinden birini yaptiricam örgü için memnun Kalan kesim ağırlıkta bakalım…
bebitonunannesi_ Mariposa ben yaptırsam kötü durur ya zaten saçlarım kabarık elektrikli yaptirirsan foto at bana da fikir olsun birde başörtülüyum başörtüsünün altında nasıl durur acaba😅
Ogulluana Mariposa hayır canım kıvır kıvır kabarık saç değil mi pis işte bana göre içinde böcek bile yasar 🤣🤣
Mariposa Ceyda_48 çok güzel değil mi görüntü ya.. orgu yaptırırsam bende aralara beyaz ekletmek istiyorum.. :)
Mariposa Ucansupurge baya kullanmışsınız ne güzel peki sonrasında saçlarda yıpranma oluyor mu? Yoksa eskisi gibi canlı mı kalıyor
Mariposa bebitonunannesi_ tamam insallah :) söz vermeyeyim bende tesetturluyum. Örgüsünü yaptiricam yüksek ihtimal.
Mariposa yagmurkokusu_ evet evet böyle konularda ısı ehline bırakmak lazım memnun kalan çok var 👌 Ama tam olarak nerde bilmiyorum ulaşımı kolay mı
Yesodiyorlar Minikbebekuraz kanguruyla biniyoruz kendini gömüyor içeri uyuyor sadece bacakları görünüyor 😂😂😂 evet kışın hiç güvenmiyorum artık parkta bahçede koşturucaz mecbur bebek arabası bile kışın korkutuyor beni kayar eder diye
Mariposa Yesodiyorlar hiç dezavantajı yok Kesin gidiyorum 💇🏼♀️🤗 Kaç saat sürmüştü yapımı? Örgülerin de boyutları var extra ince de istemiyorum ben mesela