rosegirl Kizlar doktor 3aylik kizima sideFER adinda demir damlasi verdi uzerinde tatlandrci icerir yazio, yani demir eksikligi de yok nedn verdi anlam veremedim kullanp kullanmamakta kararsizim.bu konuyla ilgli bilgisi olan demir icin bebege damla kullanan?
Elvan125 rosegirl 4 aylıktan sonra başlanıyor diye biliyorum 😌 biz ferrum kullanıyoruz 3 gündür ama yaramadı pek çocuğa başka denicem
Songlkrdmn5 rosegirl belki Yeterince yokdur kanı çok az daha olması gerekiyordur biz 40 çıktığından beri kullanıyoruz ferum kan damlasını baya Demir eksikliğimiz var idi 9,5 idi bir ayda 11 oldu değeri
Pinkbery rosegirl purferro kullanmıştım ben 4. Ayda başladım 1 yaşında bıraktık. Ozaman kan değeri iyi cıkmıstı. Şimdi yakın zamanda yine tahlil vereceğim bakalım.
Elvan125 Ysmn18 bende onu istiyordum eczanede yoktu zaten bulundugumuz yerde herşey bulunmuyor bundan memnun kalmadım ya kabız değil kakasını yapıyor ama dün dört defa yaptı iki kez kan vardı bezinde
Ysmn18 Elvan125 kan olmayıp ilacın rengi olabilirmi işte doktor bize bunu verirken bağırsaklarda hicbir sknti olmuyor demisti
Ebru27 Elvan125 benim de öyle oldu doktora sordum boyasıdır kan değildir dedi ama başka marka alacam ben yine de
Elvan125 Ysmn18 bilemiyorum ki canım ilaç da pekmez gibi boyalı dün vardı ama bugün 3 kez yaptı yoktu çok şükür,♥️🙏
Songlkrdmn5 Elussule kilosuna göre ver demişti doktorumuz oğlum 8,5 kilo dört aylık ağır olur diye ben 6 damla veriyorum