Merymommm Kuzeyim oceon kullanıyoruz hem d vitamini hemde demir ilacı bu marka. Ama yeni mi kullanmaya başlayacak anlamadım
zeynepecembahadir İçeriği en temiz D vitamini Newvit markasının onu kullanıyoruz, 15 günlük olduğundan beri..
Oznur72 Ocean kullanıyoruz biz de sağlık ocağının verdiği midesini bullandırıyordu içemiyordu şu an gayet güzel alıyor doktor tavsiyesiyle umarım temizdir içeriği
Zeynepzz Kuzeyim ocean vitamin d3 cok guzel.gunluk 1 fıs yeterli oluyor doktorumuz önermişti. Diğer d vit gibi kabız yapmiyor
minikmucizem34 Kuzeyim ocean marka en iyisi ama biz doğduğundan beri kullanıyoruz doktorumuz doğduğunda vermişti biraz geç değil mi 4,5 ay bu ayda demir başlanılıyor
tekbasimabakiyorum Kuzeyim FD-400 Valens. İçinde çinko ve C vitamini de var. Tadı da portakallı güzel
Cekiyorum_Gulumse Ipekayaz 3 damla yada 1 paf dedi doktorum . İlk başta damla verdim onu vermek zor. Paf ile Bi kere ağzına sıkıyorum çok pratik
Arirang Ipekayaz Merhaba Ocean’ın birkaç çeşit d vitamini var. Yenidoğan için hangisini kullanıyorsunuz acaba
Themom_ Ipekayaz doktorumuz bize en basından beri 3 damla ya da 3 sıkım dedi sprey icin siz yinede doktorunuza sorun ben yanlış yönlendirmeyeyim sizi 🤗
Gdhgdh Kuzeyim bebeğim 22 günlük 15 günlükten beri pedia-D kullanıyorum şuanlık memnunum bir yan etkisini görmedik ve içeriği temiz