Deletedmom_63 bak şimdi seni kısa ama hakikatli bir yolculuğa çıkarıyorum ajajajajs
Derin bi nefes al , gözlerini kapat , doğurduğun güne git sancıların gelsin gözünün önüne sezeryansa sezeryan sonrası çektiğin ağrılar .
Çocuğun meme istemesi sütun gelmemesi, sürekli ağlama ağrıların , gaz , kusma ayakta bohçada sallama , sebepsiz ağlama , lohusa depresyonun, çocuğun yememesi , uyumamasi, hastalanması , hastaneye gitmen, meme reddi….
Film şeridi gibi geçti dimi gözünün önünden 🙉😂😂😂😂
Hala düşünüyor musun ikinciyi ajajajajs 😂😂😂😂
Şaka Maka benim oğlan çok zordu ömrümden bi 15 yıl götürdü desem iyidir meme reddini dibine kadar yaşadım çok şükür bi engeli yok sağlıklı ama çok zorlandım piskolojikmen ve fiziken buna asla hazır değilim biri ikinci çocuk diyince yukardkilerin anlattıklarımin hepsi film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden 🙉 ne bilim unutamıyorum zorluğunu canım feda oğluma ama kendimi fiziken ruhen buna hazır hissetmiyorum bence asla da hissetmicem
Bidaha düşün böyle bir dünyaya çocuk getirmek için hazır mısın ikisine yetebilecek misin hem maddi hem manevi hayırlısı olsun hakkında 🙏❤️