Ada18Nsan Merhaba Nisan anneleeri biz 18 Nisan dogumluyuz. Bu 3-5 gundur uyku reddimiz basladi. Halada devam Eden meme reddimiz var. Sized durum lar nedir ilk cocugumda hic yasamadim valla bu kiz beni cok yoruyor🤭😂😞
KeremikoMoM_ Ada18Nsan oğlum 15 Nisan doğumlu bu aralar asla yemek yemiyor asla sadece meyve. Önüne koyuyorum kendi yer belki diye ama nafile ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
hayalperest2310 Ada18Nsan 2 Nisan doğumlu nerdeyse bir aydır uykuya direnme meme reddi uykuda ağlamalar sürekli eli ağızda huysuzluk tükendim resmen 😢
_Asilin_Annesi_ Ada18Nsan 24 Nisan 2020 doğumlu koca bebeğim var 😅 yeni yeni kısmen rahata ermeye basladim çok soru sorması dışında pek sıkıntım yok 😅
Arenim_ Ada18Nsan benimki de 17nisan doğumlu. Bitirdi beni ne ararsan var uyumuo sol mememi tamamen bıraktı. Durmuyo kucak istio.
hayalperest2310 KeremikoMoM_ kız erken değil mi daha benim 2 Nisan doğumlu daha tadımlık bile vermiyorum
KeremikoMoM_ Ada18Nsan ahahah evet bu aralar sendromlar başlıyor ya siz de uykuya direnme falan deyince öyle sandım 🤦🏻♀️😁
KeremikoMoM_ Ada18Nsan küçüklükten başlıyor zaten olaylar büyüdükçe yenisi ekleniyor sizin aylar da zor vall 😁
_Asilin_Annesi_ Ada18Nsan hiç anlamıyorsun gerçekten küçücük bebek görünce ayy ne çabuk geciyor zaman diye iç çekiyorum 🥰
Dilosko Ada18Nsan bizde 17 nisan doğumluyuz ve bebeğim aşırı mız mız , sürekli kucakta durmak istiyor, uyumayı reddediyor , meme reddi var , umarım bu ayı sağlıkla atlatırız 🙏
gzmdasss Ada18Nsan bizde 17 Nisan doğumluyuz meme reddimiz yok bir ara vardı geçti hatta 1.5 aylıkken de olmuştu yaklaşık 1 hafta sürmüştü. 3-5gündür bizde de uykuya direnme var özellikle öğlen uykularında asla uyumak istemiyor (sallayarak uyutuyorum) yastığa başını koyduğu an ağlamaya başlıyor kandırarak sallıyorum kitap falan gösteriyorum ilgisini dağıtıyorum onun dışında gece uykularında da normalde 10gibi uyur 7.30 8gibi kalkardı geceleri 2 3 kez rüya beslenmesi yapardık biraz kıpırdanmaya başlayınca emzirirdim hiç uyanmadan uyumaya devam ederdi son zamanlarda daha sık kıpırdanır oldu