Balarisio Kizlar son 1 saat inş güzel indirimler olur.hazır mısınız 😀😀 çocuğu doyurdum altını değiştirdim pusuda bekliyorum
Minikfarem Balarisio ay kuzum ben 1 ay once hepsiburadadan lambader aldim hala gelmedi ariyorum ozur dileriz gecikme oldu diyip duruyolar bende indirimi bekliyorum ama daha bir onceki siparisim elime gelmedi ne yapacagimi sasirdim 😁😁😁
bayramsekeri_ Balarisio hangi ürünlerde indirim olacak biliyor musunuz biz bebek arabası almak istiyoruz ama indirime girer mi bilmiyoruz 🤔
Pnarr_ Balarisio bende bekliyorum bakalım bu ay indirimler bize yaradı ama kocalar için aynı şeyi diyemicem 😄
Balarisio Minikfarem ben hic sorun yasamadim iadelerimde bile.mamaya kadar aynı gün teslimatla aliyorum herseyi.tedarikçi sorunu galiba bilemedim ki 🤔 şanssizlik olmus bence size denk gelmis.siz kaçırmayin bu indirimi 😀
Minikfarem Balarisio Allah Allah bak simdi iyice gıcık oldum hep bana denk geliyor bunlarda zaten 😁😁😁 yok kacirmam ama esimden gizli alacam hala söylenmesi bitmedi diger urun icin 😅
Balarisio archmom hepsi burada bu hafta indirim yapti.black friday da yine indirim olcak diger markalarda
Habibe08 Bingo 9 kilo 20 liraya inmisti onu isterdim ama 9 ceyrekde girdim alamadim bitmis ne ara bittiyse site zaten pert olmus