UykusuzAnneeeeee ben 2018de A101de çalışmıştım 3 ay dayanabildim :) yani değişebilir ama tavsiye etmem şahsen. Mesela envanter günleri bizim sıkıntılıydı bütün mağazadaki ürünler sayılıyor, yanlış çıktıysa hoppp tekrar bir daha. Normalde 9 saat ama envanterden 1 2 gün önce ve 1 gün sonra 12 saat çalışıyorduk envanteri akşam mağaza kapanınca yapıyorduk gece 3 4e kadar sabahın 7 sinde tekrar geliyorduk temizlik yapıyorduk yada işte yanlış olan ürünleri tekrar sayıyorduk. Sonra tarihi geçmek üzere olan ürünleri müşteriye kakalatıyorlardı, ya satacaksın ya mesai saatin uzayacak ya parası senden kesilecek diyorlardı ben buna asla dayanamıyordum satmıyordumda zaten kesilirse kesilsin ben milleti kandıramam diyordum bizim gibiler sevilmiyor böyle işlerde malesef :) yani 5 yıl olmuş benim hatırladığım bunlar tabi her şube bir olmaz, bence bim daha hakkaniyetli sanki, mesainde girip mesainde çıkıyorsun ve sana tarihi geçmiş yada geçmek üzere olan ürün sattırmıyorlar çalışan tanıdıklarım hep memnun ben çok girmeye çalıştım ama maalesef torpille alıyorlar torpil bulamadım, maaşlarda asgariden fazla diye biliyorum bu market sektörünün