Gelincik057 Biranne_hg iki gebeligimize bu sekilde silik çizgi ile ogrenmiştim var gibi bence hayırlı olsun diyelim varsa yoksada saglık olsun 🥰
Gelincik057 Biranne_hg Hakkınızda hayırlısı olsun eninde sonunda ogreniceksiniz sonuçta varmı yok mu 😂🤗
Biranne_hg Zeyzey2019_ Deletedmom_60 mutsuzanne__ KLORAK Mhdbtl--- RumeysaTuana eymennmom- ceriio Ela_290921 Diğer test artımed almıştım internette araştırdım bazen silik çizgi çıkabiliyormuş yanıltıyormuş başka testle denedim bu sefer kesin negatif
Biranne_hg Beyninizikullanmakucretsizdir bilmiyorum testi yeni aldım sma bozuk mu değil mi bilmiyorum onu
Biranne_hg eymennmom- Bir kaç gün sonra adet olmazsam tekrarlayacağım o zamana net anlarım galiba şuan çok silik emin olamadım
Biranne_hg RumeysaTuana Bir kaç güne adet olmazsam testi tekrarlayım bilmiyorum hissiyatım hamile değilsin diyor 🤐
Deletedmom_62 Biranne_hg bu isler hissiyatla olmuyo benim benegjm de yaşına girecek bu hafta. Bu ay adetim 2 gün gecikti hamileyim diye hissediyordum ama hamile değilmişim bence sen hamilesin 😀
RumeysaTuana Biranne_hg Bende adetime 6 gün varken öğrenmiştim bi anda içime doğmuştu test yapmak. siz istemiyorsunuz sanırım bir bebiş daha. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
KLORAK Biranne_hg kız korkma merakımdan baktım zaten cesaretin varmış istiyormuşsun ❤️ sağlıkla grlsinnnn
Deletedmom_60 Biranne_hg benmde boyleydi adet8me 4 gun vardi bi oan verin kesin emin olun belki bozuktur yanlıştır yinrde kan verin
KLORAK Biranne_hg kızın doğana kadar oğlum 18 aylık olur merak etme (Düzenleme;kız dedim Allah söyletti silmek istemedim)