Minigim24 Benisahtesevme2 Allah’ın takdiri güzelim. Çok geçmiş olsun. Hiç korkma bende kürtaj geçirdim bir şey yok merak etme dualarım seninle 🤲🏼
Benisahtesevme2 Minigim24 iyiyim canım ıkı saat geçti kanamam da çok yok çıkarım isteğe bağlı yoksa sabaha kadar tutacaklar 😨
Minigim24 Benisahtesevme2 Çok olmuyor kanama ya benim afedersin ama normal regl dönemi gibi geçmişti ağrı sızı da çok olmamıştı yarın çok daha iyi olacaksın inşaallah. Allah hayırlısını nasip etsin psikolojikmen iyi olursan gerisi önemsiz ❤️
Mira__ Benisahtesevme2 benimde 6. Haftada kese bozulmam vardı duphaston , proluton vuruluyordum sürekli.
Benisahtesevme2 Minigim24 çok şükür iyiyim kuzum zaten daha hiç bıseyı olmadığı ıcın etkılemedı benı çok sagolasın destegınız için🥰
Mira__ Benisahtesevme2 evet düzelmişti ama düşük riskim vardı erken doğum riski bebeği kaybetme riski sürekli bir risk vardı öyle böyle 7. Ayımda doğuma alındım. Çok geçmiş olsun ❤️🩹 Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin 🥰
Kocamdaaakocammm Benisahtesevme2 Aaa cnm hamilemiyidn bilmiyordum 🌺 Rabbım yardimcin olsunn🙏 son durumun ne cnm
Benisahtesevme2 Kocamdaaakocammm bitti canım çok şükür bekar hayatıma devam ediyorum 🥰rabbım herseyın hayırlısını verır hayırlısı buymuş bızım ıcın çok sağol❤️