minnosunannesi06 Kızlar morelim çok bozuldu oğlum bitlenmis 3 buçuk yaşında kuzeninden. Girmiş napcam simdi ön kısmında küçük küçük bitler var citliyir tarakta
Eminos minnosunannesi06 paranit diyebi ilac var eczanede satilir ondan alin sampuanini degil yag gibi ilaci olur onu alin hemen bitirir oldurur cocuk koruma evlerinde calistim orda kullanmistik
jap minnosunannesi06 bit ilacı alcan tarağıyla da tarıcan sürekli. Saçı kısadır zaten kuru taramayla da gelirler
17072023baloglum minnosunannesi06 eczaneden bit ilaci alip. Yikayin tarakla tarayip sirkeleri oldurmeniz gerek toksa kurtulmasınız bit ilaci sadece bitleri öldürüyor sirkeleri oldurmuyor
minnosunannesi06 17072023baloglum ne sirke dediğim şeyler küçük küçük bitler Tara koyduğunda çıtır çıtır çıtliyir
17072023baloglum minnosunannesi06 sirke dedigim canm bit yunurtasi saca yapisik olir. Dikatli bakman gerek gormen icin saca sirkelerde ayni cit cit ölür bastirdiginda
17072023baloglum minnosunannesi06 sirke dedigim canm bit yunurtasi saca yapisik olir. Dikatli bakman gerek gormen icin saca sirkelerde ayni cit cit ölür bastirdiginda
minnosunannesi06 Ecem__ bit şampuanı spreyle temizledim gözükmüyor valla yalan söylemeyin bende bit taragiyla saçımı taradım bişey çıkmadı kaç kez hemde
kuzey-21 minnosunannesi06 eczaneden şampuan alın. Onunla yıkayın tarakla tarayın geçiyor. Ramazan ayında Benm oğlumda bitlendi. Üstelik banada geçmişti 😢 şampuanla hallettik hemen.
minnosunannesi06 kuzey-21 bende kaşınma yapyir basım bakıyorum eşim baktı bit taragiyla bile taradım bişey çıkmadı
minnosunannesi06 kuzey-21 ben çok taradım valal az öncede ama bişey yok sanki başında biseyler gidip geliyor 🫣 eşim baktı diyor kepek bile yok kafanda nediyin
Mayisannesi34 Lavanta kolonyası ile kolaylıkla çözersiniz şampuan işe yaramıyor bence kolonya dökün tarayın bekletin tekrar tarayın yıkayın tekrar tarayın bir kaç defa tekrar edince eser kalmıyor